Νέα παρέμβαση Λύτρα: “Ό,τι έχω πει ισχύει στο ακέραιο”

Νέα παρέμβαση Λύτρα: “Ό,τι έχω πει ισχύει στο ακέραιο”
Νέες κλίνες ΜΕΘ εγκαινιάστηκαν στο Νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, Σάββατο 24 Απριλίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΣΙΔΗΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο καθηγητής Θόδωρος Λύτρας επανήλθε με νέα ανάρτηση στα social media, κάνοντας λόγο για προσπάθεια προβοκάτσιας που δεν θα τον σύρει στην τοξική λάσπη και εμμένοντας σθεναρά στο πόρισμα της μελέτης με τον Σωτήρη Τσιόδρα.

Με νέα μακροσκελή ανάρτηση στο Twitter, μετά από την πρώτη “αντεπίθεση” της Παρασκευής, θέλησε να τοποθετηθεί ο καθηγητής Θόδωρος Λύτρας σχετικά με την κριτική και τις πολιτικές προεκτάσεις της έρευνας που εκπόνησε με τον Σωτήρη Τσιόδρα, η οποία έκανε λόγο για αδυναμίες του ΕΣΥ που θα είχαν αποτρέψει την απώλεια ανθρώπινων ζωών αν είχαν αντιμετωπιστεί.

Ο καθηγητής εμμένει στο πόρισμα της μελέτης, θέλοντας να υπερασπιστεί την εγκυρότητά της και κάνει λόγο για προσπάθεια προβοκάτσιας που, όμως, δεν θα τον σύρει “στην τοξική λάσπη της πολιτικής αντιπαράθεσης”. Όπως χαρακτηριστικά έγραψε μάλιστα “ό,τι έχω πει ισχύει στο ακέραιο ακριβώς όπως τα έχω πει, χωρίς προσθέσεις ούτε αφαιρέσεις“, τονίζοντας ότι “δεν ξεπλένω κανέναν.

“Όσο κι αν με προβοκάρουν ορισμένοι ένθεν και ένθεν, προσβάλλοντας ή αμφισβητώντας το ήθος, το θάρρος, την αντίληψη, την ευαισθησία ή τα…ελληνικά μου (όλα ήδη περίτρανα αποδεδειγμένα!), δεν θα με σύρουν στην τοξική λάσπη της κομματικής αντιπαράθεσης.

Ό,τι έχω πει ισχύει στο ακέραιο ακριβώς όπως τα έχω πει, χωρίς προσθέσεις ούτε αφαιρέσεις. Μάθετε ορισμένοι να διαβάζετε. Πάνω και πίσω από τις γραμμές. Τα υπόλοιπα, ας τα βρουν άλλοι. Εγώ δεν έχω να κρύψω ή να φοβηθώ τίποτα. Ούτε ξεπλένω κανέναν!

Επαναλαμβάνω δε πως το σημαντικότερο είναι το Εθνικό Συστημα Υγείας κ η ενίσχυση του, παράλληλα με τον εμβολιασμό.

Με αυτό θα έπρεπε να ασχολούνται, τόσο όσοι βρήκαν τη μελέτη μας “τετριμμένη”, όσο κι εκείνοι που θέλουν να τη χρησιμοποιήσουν μόνο για καβγά”.

Η ανάρτησή του:

Πηγή: News247