Νέα προϊόντα ρίχνει στην αγορά το Πλαίσιο

Νέα προϊόντα ρίχνει στην αγορά το Πλαίσιο

Στόχος της εταιρείας είναι να αυξήσει τις πωλήσεις της, παρά την γενικότερη κάμψη της κατανάλωσης στην αγορά ηλεκτρονικών ειδών.

Τον εμπλουτισμό του χαρτοφυλακίου της με νέα προϊόντα, τα οποία ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών, δρομολογεί η λιανεμπορική αλυσίδα Πλαίσιο Computers, με στόχο την περαιτέρω αύξηση των κερδών της.  Την ίδια στιγμή, σχεδιάζει να αναπτύξει κι άλλο τη γκάμα των δικών της προϊόντων Turbo-X, καθώς αυξάνεται η απήχησή τους στην αγορά.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε χθες ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Κωνσταντίνος Γεράρδος, στο πλαίσιο παρουσίασης στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών στόχος της εταιρείας Πλαίσιο είναι, παρά την κάμψη της κατανάλωσης στην αγορά των ηλεκτρονικών ειδών, να συνεχίσει την ανάπτυξή της, μέσα από την παροχή μεγάλης ποικιλίας προϊόντων αλλά και τιμών για όλα τα «βαλάντια». «Κοιτάμε η γκάμα μας να είναι μελετημένη και σε επίπεδο προϊοντικού μείγματος όσο και σε τιμές», είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, η εταιρεία αναμένεται να είναι πολύ συντηρητική όσον αφορά στην επέκταση του δικτύου της, καθώς προτίθεται να λειτουργήσει περισσότερα από ένα κατάστημα. Σε επίπεδο οικονομικών μεγεθών, ο στόχος της εταιρείας Πλαίσιο για το 2014 είναι να αυξήσει τις πωλήσεις της, βελτιώνοντας περαιτέρω το περιθώριο κέρδους της. Σημειώνεται πως ήδη τα πηγαίνει καλύτερα συγκριτικά με το μέσο όρο της αγοράς και τους ανταγωνιστές της, κάτι που σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στο μοντέλο λειτουργίας της.

Τέλος, η διοίκηση της εταιρείας Πλαίσιο ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα μεταφοράς της παραγωγής στην Ελλάδα, καθώς το κόστος παραγωγής στην Κίνα είναι εξαιρετικά χαμηλό, ενώ και η τεχνογνωσία που έχουν αναπτύξει στην παραγωγή τεχνολογικών προϊόντων είναι εξαιρετική υψηλή.

Διαβάστε περισσότερα: 

Πλαίσιο: Αύξηση κερδών 39,3%