Νέα πρωτοβουλία της Lidl Ελλάς για τη στήριξη των εργαζομένων της

Νέα πρωτοβουλία της Lidl Ελλάς για τη στήριξη των εργαζομένων της
epa03742612 (FILE) A file picture dated 22 February 2007 shows people entering a Lidl supermarket in Ludwigsburg, Germany, 22 February 2007. The famoius German discount supermarket is considering expanding it chain to the USA. According to a company spokesman the move has been deemed as feasible and viable EPA/MARIJAN MURAT Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η Lidl Ελλάς προχωράει σε ένα επιπλέον μέτρο στήριξης των εργαζομένων της, παρέχοντας πρόσβαση σε 24ωρη Τηλεφωνική Γραμμή Συμβουλευτικής και Υποστήριξης για τις επιπτώσεις του κορωνοϊού.

Σε ένα επιπλέον μέτρο φροντίδας και στήριξης για το σύνολο των εργαζομένων της ανεξαρτήτως βαθμίδας προχωρά η Lidl Ελλάς στο πλαίσιο της εταιρικής υπευθυνότητας και επιδιώκοντας τη διασφάλιση ενός υγιούς και ασφαλούς περιβάλλοντος εργασίας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, από τις 23 Μαρτίου 2020, και για τους επόμενους 3 μήνες, προσφέρεται στους περισσότερους από 6.000 εργαζομένους, αλλά και στα άμεσα μέλη των οικογενειών τους, πρόσβαση σε 24ωρη Τηλεφωνική Γραμμή Συμβουλευτικής και Υποστήριξης για τις επιπτώσεις του κορωνοϊού Covid-19.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, η πρωτοβουλία έρχεται σε συνέχεια των επιπλέον παροχών και αυξημένων μέτρων πρόληψης που έχει λάβει και θα συνεχίσει να λαμβάνει η Lidl Ελλάς, αναγνωρίζοντας την αφοσίωση των εργαζομένων της, για τη γρήγορη και αποτελεσματική προσαρμογή στις νέες συνθήκες λόγω των εργασιακών ρυθμίσεων και μέτρων της κυβέρνησης για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού.

Η γραμμή αυτή παρέχει ανώνυμη και εμπιστευτική υποστήριξη από εξειδικευμένους συμβούλους, σε θέματα όπως στην καλύτερη διαχείριση των αρνητικών σκέψεων και συναισθημάτων, στον τρόπο προσέγγισης της οικογένειας, των συναδέλφων και των οικείων, καθώς και σε άλλα προσωπικά και εργασιακά θέματα που μπορεί να προκύψουν λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών.