Νέα πρότζεκτ έρχονται από την εταιρεία παραγωγών των Ομπάμα

Νέα πρότζεκτ έρχονται από την εταιρεία παραγωγών των Ομπάμα
epa05942434 Former US President Barack Obama (R) and former US First Lady Michelle Obama (L) wave as they arrive to participate in a roundtable discussion and community meeting on the Obama Presidential Center at the South Shore Cultural Center in Chicago, Illinois, USA, 03 May 2017. The center, when constructed in nearby Jackson Park, will house the presidential library, cultural center and the Obama Foundation. EPA/TANNEN MAURY Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τα πρότζεκτ τα οποία ανακοινώθηκαν βρίσκονται σε διάφορα στάδια εξέλιξης και, μαζί με την ταινία «Exit West», θα ολοκληρωθούν εντός των επομένων ετών.

Σειρά νέων πρότζεκτ στο Netflix αποκάλυψε η Higher Ground Productions, η εταιρεία παραγωγών του Μπαράκ και της Μισέλ Ομπάμα. Παράλληλα, ανακοίνωσε επισήμως ότι ετοιμάζει την ταινία «Exit West» με πρωταγωνιστή τον Βρετανό ηθοποιό Riz Ahmed, η οποία βασίζεται στο επαινεμένο μυθιστόρημα του Βρετανο-πακιστανού συγγραφέα Mohsin Hamid.

«Δημιουργήσαμε τη Higher Ground για να αφηγηθούμε σπουδαίες ιστορίες. Αυτή η ομάδα πρότζεκτ χτίζει πάνω σε αυτόν τον στόχο και στην απίστευτη διαδρομή που χάραξαν ταινίες όπως οι “ Crip Camp”, “ Becoming” και η βραβευμένη με Όσκαρ “ American Factory”» υπογράμμισαν, σε ανακοίνωση, οι Ομπάμα. «Από επιστημονική φαντασία μέχρι την ομορφιά του φυσικού κόσμου μας και μέχρι τις σχέσεις που μας προσδιορίζουν, η Higher Ground εξακολουθεί να προσπαθεί για καινούργιες προοπτικές, πειστικούς χαρακτήρες και μια γενναία δόση έμπνευσης. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο υπερήφανοι που θα συνεργαστούμε με τους λαμπρούς καλλιτέχνες που είναι πίσω από κάθε μια από αυτές τις ιστορίες. Καθένας τους έχει να πει κάτι σημαντικό» τόνισαν.

Τα πρότζεκτ τα οποία ανακοινώθηκαν βρίσκονται σε διάφορα στάδια εξέλιξης και, μαζί με την ταινία «Exit West», θα ολοκληρωθούν εντός των επομένων ετών: η εφηβική σειρά «Firekeeper’s Daughter» βασίζεται στο αναμενόμενο μυθιστόρημα με το οποίο κάνει το ντεμπούτο της η Angeline Boulley (επικεντρώνεται σε ένα 18χρονο κορίτσι της φυλής των Ινδιάνων Ojibwe, η οποία με πολλές επιφυλάξεις δρα μυστικά κατά τη διάρκεια αστυνομικής έρευνας στον καταυλισμό της.