Νέα πτήση της Air France προς Κρακοβία

Νέα πτήση της Air France προς Κρακοβία

Από τις 4 Ιουλίου έως τις 28 Αυγούστου 2016, η Air France θα εξυπηρετεί την Κρακοβία από το Παρίσι.

Από τις 4 Ιουλίου έως τις 28 Αυγούστου 2016, η Air France θα προσφέρει στους πελάτες της μια νέα πτήση που θα συνδέει το αεροδρόμιο του Παρισιού Charles de Gaulle με το αεροδρόμιο της Κρακοβίας στην Πολωνία.

Τέσσερις εβδομαδιαίες πτήσεις θα συνδέουν τις δύο πόλεις με Airbus A319, δυναμικότητας 143 θέσεων, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή. Επιπλέον, κάθε Κυριακή, η πτήση θα πραγματοποιείται με Airbus A318, χωρητικότητας 131 θέσεων.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού οι επιβάτες θα απολαμβάνουν τις νέες καμπίνες μεσαίων αποστάσεων. Τα δερμάτινα καθίσματα που είναι διαθέσιμα για όλους τους πελάτες, προσφέρουν ένα νέο πρότυπο ταξιδιού σε Business Class και Οικονομική Θέση. Η κομψή και άνετη καμπίνα προσφέρει στους επιβάτες τη βέλτιστη άνεση στο ταξίδι τους και είναι ιδανική για εργασία, ανάπαυση ή για να απολαύσει κανείς το ποτό του πριν φτάσει στον προορισμό του.

Επιπλέον, αναχωρώντας από την Κρακοβία, οι πελάτες της Air France θα είναι σε θέση να επωφεληθούν από τις βελτιωμένες συνδέσεις σε όλο το δίκτυο μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων μέσω του κόμβου του Παρισιού και του αεροδρομίου Charles de Gaulle.

Η Κρακοβία δέχεται περισσότερους από 10 εκατομμύρια ταξιδιώτες κάθε χρόνο. Με το ιστορικό της κέντρο και πολλές άλλες τοποθεσίες στην περιοχή που περιλαμβάνονται στη λίστα της UNESCO για την παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά, η πόλη είναι διεθνώς γνωστή ως ένας εξαιρετικός τουριστικός προορισμός. Φημισμένη για την φιλοξενία μεγάλων διεθνών γεγονότων και εκδηλώσεων, η Κρακοβία θα είναι η πόλη της Παγκόσμιας Ημέρας Νεολαίας αυτό το καλοκαίρι. Επιπλέον, περισσότερες από πενήντα διεθνείς εταιρείες έχουν επενδύσει στην περιοχή, καθιστώντας τη μια πολύ δυναμική και ελκυστική πόλη για τους business travelers.

Ώρες πτήσεων (σε τοπικές ώρες)

AF1130: Αναχώρηση από το Παρίσι-Charles de Gaulle στις 15:55, άφιξη στην Κρακοβία στις 18:10
AF1131: Αναχώρηση από την Κρακοβία στις 19:20, άφιξη στο Παρίσι -Charles de Gaulle στις 21:30.

(Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή)