Νέα συμφωνία συνεργασίας της Profile

Νέα συμφωνία συνεργασίας της Profile

Επιχειρηματικό άνοιγμα στην Ελβετία από την εταιρεία πληροφορικής.

Τη συνεργασία της με ελβετική εταιρεία του χρηματοοικονομικού τομέα αναμένεται να ανακοινώσει στο πλαίσιο του 16ου συνεδρίου τραπεζικών λύσεων «JSB» (La Journée Solutions Bancaires), που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μαΐου 2014, στη Γενεύη, η εισηγμένη εταιρεία κλάδου πληροφορικής, Profile.

Η ελβετική εταιρεία, που δραστηριοποιείται στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, θα αναλάβει την αντιπροσώπευση των λύσεων της Profile στην περιοχή της γαλλόφωνης Ελβετίας. Η εν λόγω εταιρεία είναι ήδη πιστοποιημένη από την FINMA, την Ελβετική Αρχή που εποπτεύει τον χρηματοπιστωτικό χώρο.

Η Profile συμμετέχει στο συνέδριο για τέταρτη συνεχή φορά, υποστηρίζοντας τις δραστηριότητες της ελβετικής της θυγατρικής. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα γίνει η παρουσίαση του Mobius Wealth – της εφαρμογής δεύτερης γενιάς για διαχείριση περιουσίας (wealth management) μέσω κινητών συσκευών (smartphone/tablets) καθώς και της σημαντικής αναβάθμισης της πλατφόρμας επενδύσεων IMSplus 2.1. Επιπλέον, η εταιρεία στο περίπτερό της θα ενημερώσει τους επισκέπτες για τις τεχνολογικές αναβαθμίσεις της επενδυτικής πλατφόρμας IMSplus και της τραπεζικής πλατφόρμας, FMS.next.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ