Νέα συνεργασία ΣΚΑΪ και Sony

Νέα συνεργασία ΣΚΑΪ και Sony

Νέα δωρεάν Ελληνική εφαρμογή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας του ομίλου ΣΚΑΙ, για κατόχους PS3 και PS4.

Η Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) και ο Όμιλος ΣΚΑΪ ανακοινώνουν τη συνεργασία τους, στο πλαίσιο της οποίας λανσαρίστηκε και επίσημα η πρώτη ελληνική εφαρμογή για PS3® και PS4™.

Το application του Ομίλου ΣΚΑΪ είναι ήδη διαθέσιμο, εντελώς δωρεάν για όλους τους κατόχους των συστημάτων ψυχαγωγίας PlayStation®4 PlayStation®3 στην Ελλάδα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το εικονίδιο ΣΚΑΪ, μέσω του μενού «Υπηρεσίες TV/ Video» και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή.

Μετά την εγκατάσταση της νέας αυτής εφαρμογής ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, που είναι άμεσα διαθέσιμη, έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε στην τηλεόρασή σας όλες τις αγαπημένες σας εκπομπές ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να εξερευνήσετε από την άνεση του καναπέ σας και μέσα από το χρηστικό περιβάλλον χρήσης του PS3® και του PS4™ πλήθος εκπομπών από το αρχείο του ΣΚΑΪ (Ειδήσεις, Ενημέρωση, Ψυχαγωγία, Ντοκιμαντέρ, Αθλητικά κ.α.) και να παρακολουθήσετε όποια θέλετε με πλήρη λειτουργικότητα της υπηρεσίας video-on-demand (παύση, rewind, fast forward κ.λπ.).

Μέσω του πρωτοποριακού application του ΣΚΑΙ έχετε, επίσης, τη δυνατότητα να ενημερώνεστε ανά πάσα στιγμή για τις εξελίξεις στην Ελλάδα και τον κόσμο, αφού σε ειδικά διαμορφωμένο παράθυρο της εφαρμογής εμφανίζεται σε πραγματικό χρόνο η ροή ειδήσεων του skai.gr. Στο ίδιο πεδίο μπορείτε να αναζητήσετε παλαιότερες ειδήσεις, τόσο κατά σειρά χρονολογικής εμφάνισης, όσο και ανά κατηγορία (Πολιτική, Οικονομία, Αθλητικά, Τεχνολογία, Πολιτισμός, Καιρός κ.λπ.).
Το επιτυχημένο λανσάρισμα της πρώτης ενημερωτικής/ ψυχαγωγικής εφαρμογής για την πλατφόρμα του PlayStation στην Ελλάδα εντάσσεται στο πλαίσιο της συστηματικής προσπάθειας της Sony Computer Entertainment να επεκτείνει τις ευρύτερες ψυχαγωγικές υπηρεσίες της («Non-gaming Entertainment Services») με ελληνικό περιεχόμενο. Στο επόμενο διάστημα αναμένονται νέες προσθήκες σε κανάλια και υπηρεσίες, οι οποίες θα εντάσσονται στο διαρκώς διευρυνόμενο οικοσύστημα ψυχαγωγίας του PlayStation προσφέροντας ένα διευρυμένο πεδίο οικιακής ψυχαγωγίας για τους κατόχους PS3® και PS4™ στην Ελλάδα.

Κατεβάστε και εγκαταστήστε το application του ΣΚΑΪ και απολαύστε μια απόλυτα προσωποποιημένη εμπειρία ενημέρωσης και ψυχαγωγίαςστο PlayStation®4 και στο PlayStation®3.

Διαβάστε ακόμα:

Άρωμα Ελλάδας στο Global Management Challenge

Αttica group: Διαπραγματεύσεις για αναδιάρθρωση του δανεισμού

Gadgets που τα θέλουμε όλοι