Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις – Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ

Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις – Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ

Σήμερα τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ λόγω της στάσης εργασίας.

Νέο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας διοργανώνουν σήμερα στις 18.30 το απόγευμα στο Σύνταγμα ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, ενάντια στα μέτρα του πολυνομοσχεδίου.

Η ΓΣΕΕ διαμηνύει πως συνεχίζει τον αγώνα της «ώστε να μπει οριστικό τέλος στις μνημονιακές πολιτικές που κατέστρεψαν κοινωνία και οικονομία», ενώ η ΑΔΕΔΥ προειδοποιεί πως ο αγώνας θα κλιμακωθεί με νέες παλλαϊκές κινητοποιήσεις για να καταργηθούν παλαιά και νέα μνημόνια και να ανατραπεί η βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική Κυβέρνησης – Ευρωπαϊκής Ένωσης – ΔΝΤ και κεφαλαίου.

Η κίνηση στο κέντρο θα είναι και σήμερα για κάποιες ώρες προβληματική, καθώς οι εργαζόμενοι των ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες) συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις. Ετσι, σήμερα τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ λόγω της στάσης εργασίας που πραγματοποιούν τα σωματεία εργαζομένων κατά την έναρξη και τη λήξη της βάρδιας.

Δεμένα στα λιμάνια θα μείνουν τα πλοία έως και αύριο τα μεσάνυχτα, λόγω νέας 48ωρης απεργίας που κήρυξε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία. Συνεχίζεται και σήμερα η απεργία που κήρυξε η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος. Από τα καθήκοντά τους απέχουν σήμερα οι δικηγόροι, ενώ συνεχίζεται και αύριο η απεργιακή κινητοποίηση των συμβολαιογράφων όλης της χώρας.