Νέες αποκαλύψεις για τον χαρακτήρα του Έλον Μασκ – «Περισσότερο συναίσθημα πίσω από τις αποφάσεις του»

Νέες αποκαλύψεις για τον χαρακτήρα του Έλον Μασκ – «Περισσότερο συναίσθημα πίσω από τις αποφάσεις του»
(FILES) In this file photo taken on March 14, 2019, Tesla CEO Elon Musk speaks during the unveiling of the new Tesla Model Y in Hawthorne, California. - Elon Musk's decision to pull Twitter off the stock market allows him to make major changes quickly, but it also takes the company more heavily into debt, a risky choice for a money-losing business. (Photo by Frederic J. BROWN / AFP) Photo: AFP
Ο δισεκατομμυριούχος έχει κατηγορηθεί πολλάκις για τη συμπεριφορά του απέναντι στους υφισταμένους του.

Ένα πρώην στέλεχος της πλατφόρμας X, λέει ότι υπήρχε τουλάχιστον ένα στοιχείο της συνεργασίας με τον ιδιοκτήτη Έλον Μασκ που την εξέπληξε.

Η Ella Irwin, πρώην επικεφαλής του τμήματος εμπιστοσύνης και ασφάλειας στο X, δήλωσε ότι ο Μασκ διέπρεπε στο να «αμφισβητεί τα πάντα, να μειώνει την αξία των πραγμάτων, να αφαιρεί τους περιορισμούς», αλλά διαπίστωσε ότι υπήρχε «περισσότερο συναίσθημα πίσω από τις αποφάσεις του από ό,τι θα περίμενα ίσως πριν τον γνωρίσω», δήλωσε στο NBC News σε άρθρο που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

«Νομίζω ότι αυτό συμβάλλει σε κάποιο βαθμό στην παρορμητικότητα», τόνισε και πρόσθεσε. «Υπήρχαν πολλές καταστάσεις στις οποίες θα είχα χειριστεί τα πράγματα πολύ διαφορετικά. Υπήρχαν πράγματα που δεν θα έκανα tweet στη μέση της νύχτας, σίγουρα υπήρχαν πράγματα που θα μπορούσαν να είχαν δηλωθεί καλύτερα».

Η Irwin είναι η τελευταία πρώην μάνατζερ του X που μιλάει δημοσίως για την εποχή της υπό τον Μασκ, αλλά όχι η μόνη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όταν του ζητήθηκε να δώσει συμβουλές στη διευθύνουσα σύμβουλο της X Linda Yaccarino σχετικά με τη συνεργασία με τον Μασκ, ο Yoel Roth, προκάτοχος της Irwin, είπε: «Θα πρέπει να ανησυχείτε. Μακάρι να είχα ανησυχήσει περισσότερο».

Η Esther Crawford, πρώην υπαρχηγός του Μασκ στο Twitter, η οποία έγινε viral επειδή κοιμόταν στο πάτωμα στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, δήλωσε ότι «συμφιλιώθηκα με το γεγονός ότι δεν είχα ψυχολογική ασφάλεια στο Twitter 2.0, και αυτό σήμαινε ότι θα μπορούσα να απολυθώ ανά πάσα στιγμή και χωρίς κανένα λόγο».

Ο Μασκ έχει κατηγορηθεί ότι φώναζε σε στελέχη, συμπεριλαμβανομένου του συνιδρυτή της Tesla Μάρτιν Έμπερχαρντ και ότι απέλυε οργισμένα υπαλλήλους, κάτι το οποίο έχει αρνηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: