Νέες πτήσεις της Ryanair από Χανιά προς Μπόρνμουθ και από Ρόδο προς Όσλο

Νέες πτήσεις της Ryanair από Χανιά προς Μπόρνμουθ και από Ρόδο προς Όσλο

Τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν από Απρίλιο.

Δυο νέα δρομολόγια ξεκινά από τον Απρίλιο η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία Ryanair. Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, από την 1η Απριλίου, κάθε Τρίτη θα συνδέει τα Χανιά με το Μπορνμουθ της Αγγλίας και, από τις 28 Απριλίου, κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, τη Ρόδο με το Όσλο.

H αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους πρόσφατα ανακοίνωσε ότι στο πλαίσιο της επένδυσης της ύψους 280 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα, θα ανοίξει την δεύτερη και την τρίτη βάση της σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα αντίστοιχα (η εταιρεία έχει συνολικά 64 βάσεις).

Η κίνηση αυτή θα γίνει από Απρίλιο και η εταιρεία θα διαθέσει τρία αεροσκάφη (2 αεροπλάνα με βάση την Αθήνα και ένα με βάση την Θεσσαλονίκη). Από Αθήνα τα δρομολόγια είναι για 6 νέους προορισμούς προς: Χανιά, Λονδίνο (Στανστεντ), Μιλάνο (Μπέργκαμο), Πάφο, Ρόδο και Θεσσαλονίκη. Οι έξι νέοι προορισμοί θα ισχύσουν από τον Απρίλιο, ενώ οι κρατήσεις ξεκινούν από αύριο στην ryanair.com. Συνολικά η νέα βάση μόνο στην Αθήνα θα εξυπηρετεί 1,2 εκατ. επιβάτες ετησίως και θα δημιουργήσει 1.200 νέες θέσεις εργασίας, με πάνω από 150 πτήσεις εβδομαδιαίως.

Διαβάστε περισσότερα εδώ