Νεκρή βρέθηκε η γυναίκα που αγνοείτο στην Αγία Πελαγία της Κρήτης

Νεκρή βρέθηκε η γυναίκα που αγνοείτο στην Αγία Πελαγία της Κρήτης
Διασώστες και δύτες επιχειρούν σε σημείο που αυτοκίνητα και υλικά έχουν παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά, ύστερα από σφοδρή βροχόπτωση στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας στο Ηράκλειο Κρήτης, το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022. Η σφοδρή βροχόπτωση μετέτρεψε τους δρόμους σε ποτάμια μέσα σε ελάχιστη ώρα δημιουργώντας ανυπολόγιστες καταστροφές σε καταστήματα, σπίτια και οχήματα που παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά. Συνεργεία της ΕΜΑΚ βρίσκονται ήδη στο σημείο ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως στο σημείο βρίσκονται και δύτες ενώ τα ορμητικά νερά έχουν παρασύρει τα οποία αυτοκίνητα βρίσκονται μέσα στη θάλασσα. Ένας άνθρωπος ηλικίας 50 ετών και πατέρας 2 ετών έχασε τη ζωή του στην Αγία Πελαγία στο Ηράκλειο της Κρήτης όταν εγκλωβίστηκε στο όχημά του το οποίο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Τα συνεργεία της ΕΜΑΚ βρίσκονται ήδη στο σημείο ενώ δύτες προσπαθούν να ψάξουν για αγνοούμενους στα αυτοκίνητα που βρίσκονται μέσα στη θάλασσα. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή της Αγίας Πελαγίας η γυναίκα που αγνοείτο από το πρωί του Σαββάτου, μετά το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας.

Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση της γυναίκας που αγνοείτο από χθες, Σάββατο στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας, στην Κρήτη μετά το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας, το οποίο είχε στοιχίσει νωρίτερα και τη ζωή ενός ακόμη άνδρα που επέβαινε στο ίδιο όχημα, μαζί με την άτυχη γυναίκα που ήταν και το δεύτερο θύμα των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Η 49χρονη γυναίκα από τη Ρωσία ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τη θάλασσα, από δύτες της 3ης ΕΜΑΚ και του λιμενικού που την αναζητούσαν.

Επιστρατεύτηκαν δύτες από Ηράκλειο και Ρέθυμνο ενώ στις έρευνες από σήμερα συμμετείχαν και άνδρες της Ομάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού.

Για τον εντοπισμό της μάλιστα, χρειάστηκε να συνδράμει και ο σύζυγός της, ο οποίος έβγαλε τα ρούχα του και, αγνοώντας τον κίνδυνο, βούτηξε στη θάλασσα συμμετέχοντας στην έρευνα παρά τα ορμητικά κύματα.

Οι έρευνες των δυτών είχαν σταματήσει το βράδυ του Σαββάτου λόγω του σκότους και των πολλών φερτών υλικών που υπάρχουν στην θαλάσσια περιοχή και ξεκίνησαν εκ νέου σήμερα με το πρώτο φως της ημέρας. Ολοκληρώθηκαν ωστόσο με έναν τραγικό επίλογο λίγο πριν τις 10 το πρωί, μετά τον εντοπισμό της νεκρής γυναίκας.

Να σημειωθεί πως η άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, επέβαινε στο ίδιο όχημα με τον 50χρονο που επίσης έχασε τη ζωή του. Σύμφωνα με το Cretapost, είχαν βρεθεί στην περιοχή για να καθαρίσουν ορισμένα σπίτια, ωστόσο, εξαιτίας της βροχής αποφάσισαν να επιστρέψουν στο Ηράκλειο, ωστόσο, το χτύπημα της κακοκαιρίας οδήγησε στο μοιραίο.

Πηγή: News247.gr