Νεκρός 31χρονος αστυνομικός από τη μερική κατάρρευση κτιρίου στο Πασαλιμάνι

Νεκρός 31χρονος αστυνομικός από τη μερική κατάρρευση κτιρίου στο Πασαλιμάνι
Αστυνομικοί ερευνούν το σπίτι όπου μια 20χρονη γυναίκα εντοπίστηκε δολοφονημένη, μέσα στη μεζονέτα που διέμενε στα Γλυκά Νερά, ενώ δίπλα βρισκόταν δεμένος σε μια καρέκλα ο σύζυγός της, Τρίτη 11 Μαΐου 2021. Στο σπίτι βρισκόταν και το ενός έτους μωρό τους. Οι άγνωστοι δράστες σκότωσαν και τον σκύλο της οικογένειας, ενώ στη συνέχεια τον κρέμασαν. Η εκτίμηση της ΕΛΑΣ είναι ότι πρόκειται για ληστεία μετά φόνου, ενώ η άτυχη γυναίκα πιθανότατα στραγγαλίστηκε. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, το οποίο διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση. Σύμφωνα με τις ίδιες αστυνομικές πηγές, ο σύζυγος, o οποίος είναι σοκαρισμένος, το μόνο που έχει μπορέσει να πει έως αυτή την ώρα σε αστυνομικούς, είναι ότι μπήκαν κακοποιοί στο σπίτι της οικογένειας. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες από κατάρρευση κτιρίου.

Το πρωί λίγο μετά τις 9 σήμανε συναγερμός στις Αρχές, καθώς κατέρρευσε τμήμα κτιρίου επί της Ακτής Μουτσοπούλου και Νεωρίων στο οποίο γίνονταν εργασίες.

Οι αρχικές πληροφορίες μιλούσαν για τρεις ελαφρά τραυματίες και έναν εγκλωβισμένο. Δυστυχώς, ωστόσο, υπάρχει νεκρός. Αναφέρεται ότι πρόκειται για 31χρονο αστυνομικό, ειδικό φρουρό που υπηρετούσε στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., ο οποίος ενδεχομένως εκτελούσε κάποιες εργασίες την ώρα της κατάρρευσης.

Οι ίδιες πληροφορίες σημειώνουν ότι ο νεαρός αστυνομικός πήδηξε στην καρότσα του φορτηγού για να σωθεί και έπεσαν τα χαλάσματα και τον πλάκωσαν.

Οι τρεις τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως 24 πυροσβέστες με 8 οχήματα και ειδοποιήθηκε αμέσως και η 1η ΕΜΑΚ να βρεθεί στο σημείο με διασωστικό σκύλο.

Προσαγωγές για την κατάρρευση του κτιρίου στον Πειραιά

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν προσαχθεί επτά άτομα: πέντε εργαζόμενοι, ο εργολάβος και ο οδηγός του φορτηγού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: