Ουάσινγκτον: Νεκρός ο στρατιωτικός που αυτοπυρπολήθηκε μπροστά στην πρεσβεία του Ισραήλ

Ουάσινγκτον: Νεκρός ο στρατιωτικός που αυτοπυρπολήθηκε μπροστά στην πρεσβεία του Ισραήλ
Photo: pixabay.com

Ένας Αμερικανός στρατιωτικός που είχε αυτοπυρποληθεί έξω από την ισραηλινή πρεσβεία στην Ουάσινγκτον το Σαββατοκύριακο σε μια προφανή πράξη διαμαρτυρίας κατά του πολέμου στη Γάζα πέθανε, μετέδωσαν τη Δευτέρα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Το NBC News, επικαλούμενο ανώνυμο αξιωματούχο των ΗΠΑ, ανέφερε ότι το μέλος της αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας πέθανε και περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν στη δημοσιότητα αφού ο στρατός ολοκληρώσει την ενημέρωση της οικογένειάς του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η θυγατρική του CBS News στην Ουάσινγκτον και η Washington Post ανέφεραν επίσης τον θάνατο, επικαλούμενες εκπρόσωπο της Μητροπολιτικής Αστυνομίας.

Εκπρόσωποι της αστυνομίας στην Ουάσινγκτον δεν απάντησαν αμέσως σε τηλεφώνημα που τους ζητήθηκε να σχολιάσουν τις αναφορές.

Εικόνες που μεταδίδονταν απευθείας μέσω της πλατφόρμας Twitch τον εικονίζουν, με στρατιωτική περιβολή, να δηλώνει ότι «δεν θα γίνει συνεργός σε γενοκτονία, να περιλούζεται με εύφλεκτο υγρό και να βάζει φωτιά φωνάζοντας «Λευτεριά στην Παλαιστίνη!» ώσπου πέφτει στο έδαφος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: