Νέο CEO διορίζει η FOREO- Σε τι στοχεύει η εταιρεία με αυτή την κίνηση

Νέο CEO διορίζει η FOREO- Σε τι στοχεύει η εταιρεία με αυτή την κίνηση
Πλέον, θα ηγηθεί της εταιρείας οδηγώντας την στο επόμενο στάδιο καινοτομίας, "ταράζοντας" το status quo στην κατηγορία του beauty και όχι μόνο- πάντα μαζί με τον Filip Sedic, ιδρυτή της FOREO.

Η FOREO, η κορυφαία πολυεθνική εταιρεία στον τομέα του skintech με συσκευές περιποίησης πιστές στο concept Spa στο Σπίτι, ανακοινώνει μία σημαντική αλλαγή στην ηγεσία της, ορίζοντας τον Boris Trupčević νέο CEO, ο οποίος θα αναλάβει τα καθήκοντά του από την 1η Ιανουαρίου 2021.

Ο Boris Trupčević έχει 25 χρόνια background εμπειρίας στα Μέσα Ενημέρωσης κι έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος και πρώην Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Styria Group Croatia – έναν από τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους στην περιοχή, όπου ανήκει και η εφημερίδα 24SATA. Αποτελεί παράλληλα ενεργό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Διεθνούς Ένωσης Μέσων Ενημέρωσης.

Πλέον, θα ηγηθεί της εταιρείας οδηγώντας την στο επόμενο στάδιο καινοτομίας, “ταράζοντας” το status quo στην κατηγορία του beauty και όχι μόνο – πάντα μαζί με τον Filip Sedic, ιδρυτή της FOREO. Ως αστείρευτη πηγή έμπνευσης και πρωτοπορίας για τη μάρκα, ο Sedic θα εξασφαλίσει τη συνέχεια του στρατηγικού οράματος της FOREO ενώ θα συνεχίσει να επιδιώκει την επιτυχία με έμφαση στην ανάπτυξη νέων προϊόντων.

Ο Boris Trupčević έχει ένα σταθερό υπόβαθρο στην ανάπτυξη προϊόντων, είναι λάτρης του σχεδιασμού, της καινοτομίας, των νέων τεχνολογιών και ολόκληρου του ψηφιακού ορίζοντα. Στην επαγγελματική του σταδιοδρομία, ο Trupčević ήταν υπεύθυνος για το εκδοτικό περιεχόμενο, τα διαδικτυακά και έντυπα προϊόντα, τις ψηφιακές λειτουργίες, την τεχνολογία, τις πωλήσεις και το marketing. Ηγήθηκε του 360ο ψηφιακού μετασχηματισμού της πρώην εταιρείας του, ενώ οι εκστρατείες, οι πρωτοβουλίες καινοτομίας και οι λύσεις επικοινωνίας που έχει προτείνει και φέρει εις πέρας, έχουν κερδίσει περισσότερα από 100 διεθνή βραβεία. Η συνολική εστίασή του στον ψηφιακό μετασχηματισμό έχει συμπεριλάβει εκτεταμένα εκπαιδευτικά προγράμματα, εκπαίδευση των εργαζομένων, καθώς και την ίδρυση μιας επιστήμης δεδομένων.

Ο ίδιος παραδέχεται ότι η FOREO ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά: «Από την πρώτη στιγμή, εμπνεύστηκα πραγματικά από το ‘θράσος’, την αποστολή και τη φιλοδοξία του FOREO. Αυτό που έχει κατορθώσει μέχρι στιγμής η εταιρεία είναι εξαιρετικό. Υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος να διανύσουμε ώστε να επηρεάσουμε ακόμα περισσότερο τις ζωές των ανθρώπων και να σκεφτούμε out-of-the-box για να βοηθήσουμε στη βελτίωση της καθημερινής ζωής – αυτό επιτυγχάνεται κάνοντας κάθε άτομο πιο ευτυχισμένο! Όταν βοηθάς πραγματικά τους ανθρώπους και τους κάνεις να αισθάνονται όμορφα και γεμάτοι αυτοπεποίθηση, αλλάζει η ζωή τους προς το καλύτερο. Και αυτό είναι το σπίτι της FOREO».

Ο ιδρυτής Filip Sedic καταλήγει: «Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορούμε να επιτύχουμε μαζί, τόσες πολλές περισσότερες δυνατότητας. Τα τελευταία οκτώ χρόνια ήταν πραγματικά απίστευτα και είναι μόνο η αρχή! Η FOREO έχει φέρει την επανάσταση στο beauty κι έχει επανεφεύρει μία ολόκληρη βιομηχανία, δημιουργώντας μία νέα κατηγορία για τον εαυτό της. Αυτό αποτελεί ένα τεράστιο επίτευγμα. Ωστόσο, στο σημερινό κόσμο χρειάζεται να αγγίξουμε τους πάντες κι έχουμε πολύ δρόμο μέχρι να το καταφέρουμε αυτό».

Δείτε ακόμη: FOREO: Ποια είναι η σουηδική εταιρεία που έκανε καθημερινότητα το «Beauty Tech»