Νέο κατάστημα Public στην κυπριακή αγορά

Νέο κατάστημα Public στην κυπριακή αγορά

Ο όμιλος Olympia, συμφερόντων Πάνου Γερμανού , συνεχίζει την ανάπτυξη του. 

Την ανάπτυξη της αλυσίδας καταστημάτων Public στην κυπριακή αγορά συνεχίζει ο Όμιλος εταιρειών Olympia. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το τρίτο κατάστημα Public στην Κύπρο ξεκίνησε τη λειτουργία του στις 21 Νοεμβρίου στο Kings Avenue Mall στην Πάφο, δημιουργώντας 32 νέες θέσεις εργασίας.

Το δίκτυο καταστημάτων Public, μέλος του Ομίλου εταιρειών Olympia, συμφερόντων Πάνου Γερμανού, δραστηριοποιείται στην Κύπρο από το 2007, μέσω της 100% θυγατρικής ITC Publicworld.

Μέσα σε έξι χρόνια από την έναρξη της δραστηριοποίησής του, το δίκτυο καταστημάτων Public αριθμεί τρία καταστήματα, στη Λευκωσία, τη Λεμεσό και πλέον και την Πάφο.

Σε δηλώσεις του ο γενικός διευθυντής της Olympia Κώστας Καραφωτάκης τόνισε: «Σε μια αντικειμενικά δύσκολη οικονομική συγκυρία, ενισχύουμε την παρουσία των Public με τρίτο κατάστημα στην Κύπρο παραμένοντας πιστοί στο πλάνο επενδύσεων του ομίλου. Η συγκεκριμένη κίνηση επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη μας στην κυπριακή αγορά και την ανάκαμψή της. Με εχέγγυο την τεχνογνωσία μας και την ικανότητα του ομίλου μας να αναλαμβάνει επιχειρηματικά ρίσκα, συνεχίζουμε την υλοποίηση του επενδυτικού μας πλάνου».

Public: Εγκαίνια κάθε 17 ημέρες