Νέο Mobile App από την Travelplanet24

Νέο Mobile App από την Travelplanet24

Ένα δωρεάν, ταξιδιωτικό App για τo iOS7!

Ένα νέο App δημιούργησε η Travelplanet24 αποκλειστικά για iOS7. Η εφαρμογή παρέχει την δυνατότητα αναζήτησης και κράτησης αεροπορικών εισιτηρίων γρήγορα και εύκολα για οποιονδήποτε προορισμό. Το νέο Travelplanet24 App θα είναι διαθέσιμο δωρεάν, από τις 11 Μαρτίου 2014 σε όλα τα App stores διεθνώς και σε δύο γλώσσες, στα Ελληνικά και στα Αγγλικά.

«Σχεδιάσαμε μια εφαρμογή με σκοπό να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των πελατών μας οι οποίοι όλο και αυξάνουν την χρήση των κινητών συσκευών για τις κρατήσεις των αεροπορικών τους εισιτηρίων. Συγκεκριμένα, οι κρατήσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Travelplanet24 μέσα από κινητές συσκευές το 2013 είχαν αύξηση 53,6%», δήλωσε ο Πάντος Παπάζογλου, Product Manager Mobile της Travelplanet24.

Διαβάστε ακόμη: Οι δημοφιλέστερες εφαρμογές iOS του 2013

Μέσα από την εφαρμογή της Travelplanet24, ο χρήστης μπορεί να διαλέξει τον προορισμό που επιθυμεί, την ημερομηνία αναχώρησης και επιστροφής καθώς και τον αριθμό των συνεπιβατών. Τα αποτελέσματα της αναζήτησης του χρήστη εμφανίζονται με βάση την τιμή ή την ώρα αναχώρησης, ανάλογα με την προτίμηση και επιλογή του χρήστη. Διαθέτει ακόμη, επιπλέον φίλτρα για πιο εξειδικευμένη αναζήτηση όπως την αεροπορική εταιρεία, την προτιμώμενη μέγιστη τιμή κ.α.

Το Travelplanet24 Αpp είναι συμβατό με συσκευές iPhone 4 και iPhone 5, καθώς το μέγεθος της οθόνης έχει την ιδιότητα να προσαρμόζεται ανάλογα  με την συσκευή που διαθέτει ο χρήστης.