Το νέο smartwatch της Intel που θα λατρέψουν οι γυναίκες

Το νέο smartwatch της Intel που θα λατρέψουν οι γυναίκες

Η τεχνολογική εταιρεία «χτυπά» στα ίσια τους ανταγωνιστές της με το πιο κομψό «έξυπνο» βραχιόλι της αγοράς.

Η Intel αποκάλυψε ένα νέο smartwatch που απευθύνεται σε γυναίκες και δη εκείνες που έχουν ιδιαίτερα καλή σχέση με τη μόδα.

Το λεγόμενο «MICA» –My Intelligent Communication Accessory– αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία μόδας Opening Ceremony, και φέρει χρυσό 18 καρατίων, λουράκι από δέρμα φιδιού και μαργαριτάρια από την Κίνα, μαζί με μία οθόνο OLED 1,6 ιντστών.

Τι κάνει το «έξυπνο» ρολόι  της Intel τόσο διαφορετικό εκτός από την ελκυστική του εμφάνιση; Σε αντίθεση με «έξυπνα» ρολόγια άλλων εταιρειών, το MICE δεν χρειάζεται να συγχρονίζεται με κάποιο smartphone προκειμένου να λειτουργεί πλήρως.

Στις ΗΠΑ η συσκευή θα κυκλοφορεί με συμβόλαιο δύο ετών με την AT&T mobile και τηλεφωνικό αριθμό – που σημαίνει ότι οι χρήστες θα μπορούν να δίνουν σε όσους επιθυμούν μόνο το τηλέφωνο του MICA. Έτσι το smartwatch δεν θα δονείται όλη τη μέρα, αλλά μόνο όταν λαμβάνει κλήσεις από όσους πραγματικά πρέπει.

Οι χρήστες θα μπορούν να απαντούν σε μηνύματα και emails, καθώς και να βλέπουν events στο Google και το Facebook απευθείας από την οθόνη. To MICA θα έχει πρόσβαση και σε κριτικές εστιατορίων, αλλά και υπενθυμίσεις ημερολογίου, χάρη στις συνεργασίες της Intel με τη Yelp και την TomTom.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η μπαταρία του MICA θα έχει διάρκεια ζωής πάνω από δύο ημέρες, ξεπερνώντας αυτήν των ανταγωνιστών του.

Η τιμή πώλησης της συσκευής, που θα ξεκινήσει να διατίθεται πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων στις ΗΠΑ, είναι 495 δολάρια.