Νέο σόου Λεβέντη στη Βουλή: O Τσίπρας κατέβασε τα παντελόνια και υπόγραψε τα πάντα

Νέο σόου Λεβέντη στη Βουλή: O Τσίπρας κατέβασε τα παντελόνια και υπόγραψε τα πάντα

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων προέβλεψε ότι η κυβέρνηση θα καταρρεύσει.

Ομιλία με πολλές ατάκες…στη Βουλή ήταν και η σημερινή του Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος επιτέθηκε στην κυβέρνηση προβλέποντας την «άμεση κατάρρευσή» της. Ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων ήταν χείμαρρος προειδοποιώντας την κυβέρνηση ότι «δεν σας περιμένει καλό τέλος με την υπόθεση των αγροτών».

«Λέτε τώρα ότι φοροδιαφεύγουν οι αγρότες. Γιατί δεν τα λέγατε τον Σεπτέμβριο πριν τις εκλογές να δούμε τι θα γινόταν; Λέτε ότι ήξερε ο κόσμος τι ψήφιζε. Ήξεραν οι αγρότες; Ήξεραν οι ελεύθεροι επαγγελματίες; Υπάρχει αυτό το επιχείρημα; Ούτε εσείς δεν ξέρατε».
Και συνέχισε: «Αφού κάνατε ότι διαπραγματευτήκατε, πήγατε μια ωραία βραδιά, κατεβάσατε τα παντελόνια και υπογράψατε τα πάντα»!
Εκείνη τη στιγμή δημιουργήθηκε ένταση με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που διαμαρτυρήθηκαν για την τοποθέτηση του κ. Λεβέντη, με τον ίδιο να απαντά εκνευρισμένος: «Η άποψή μου είναι! Όταν ένα κόμμα λέει ότι διαπραγματεύεται σκληρά και έρχεται μια νύκτα και τα υπογράφει όλα, αυτό είναι συνέπεια; Και σας προσβάλλω εγώ; Ανάθεμά με αν εκείνη τη βραδιά ο Τσίπρας διάβασε τι χαρτί του έδωσαν να υπογράψει. Έφτασε την Ελλάδα στο Grexit».

Τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων διέκοψε και ο προεδρεύων της Βουλής Γιώργος Βαρεμένος, ζητώντας του να μη χρησιμοποιεί τέτοιες εκφράσεις, με τον κ. Λεβέντη να απαντά: «Δεν βρίσκω άλλες για να εξηγήσω πως 5 χρόνια ένα κόμμα έλεγε ότι έχει άλλες λύσεις, ότι θα ενώσει τον Νότο και θα τρομάξει τη Μέρκελ, αλλά όταν είδε ότι έχουν ζάχαρη, αλεύρι και ανθρωπιστική βοήθεια για εμάς πήγε ο πρωθυπουργός από τον πανικό του και τα υπέγραψε όλα. Γι’ αυτό είπα για κατέβασμα παντελονιού. Και τώρα τα μετατρέπει σε μέτρα κατά της κοινωνίας. Ισχυριζόταν ότι έχει άλλες λύσεις, έφαγε 5 χρόνια από την Ελλάδα, γιατί πολύς κόσμος πίστεψε σε δραχμές και ανοησίες και παρασύρθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, και έρχεται τώρα με την υπογραφή του ο κ. Τσίπρας και υποχρεώνει όλη την Ελλάδα να πληρώσει».