Νέο τεύχος Fortune: Οι πρωταγωνιστές της μεγαλύτερης έρευνας για την εταιρική φήμη στην εποχή του COVID-19

Νέο τεύχος Fortune: Οι πρωταγωνιστές της μεγαλύτερης έρευνας για την εταιρική φήμη στην εποχή του COVID-19
To νέο τεύχος του Fortune που φιλοξενεί τη λίστα με τις πιο "Αξιοθαύμαστες Επιχειρήσεις στην Ελλάδα" για το 2020 κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή στα περίπτερα και ψηφιακά μέσω της πλατφόρμας του Readpoint.

Σε µια κρίσιµη χρονική στιγµή για όλο τον κόσµο, που προσπαθεί να βρει τον βηµατισµό του στη σκιά του Covid-19, τέσσερις επικεφαλής επιχειρήσεων που αναδείχτηκαν στην κορυφή της λίστας Most Admired Companies in Greece, της µεγαλύτερης έρευνας για την εταιρική φήµη στη χώρα µας, αποδέχτηκαν την πρόκληση να «παγώσουν» αυτή τη µοναδική χρονική στιγµή σε µια φωτογραφία.

Ένωσαν τις δυνάµεις τους στέλνοντας ένα ηχηρό µήνυµα ενότητας και αλληλεγγύης. Ότι «εάν είµαστε και παραµείνουµε όλοι µαζί, έχουµε την ελπίδα ότι µπορούµε τελικά να τα καταφέρουµε».

Ο Χρήστος Χαρπαντίδης της Παπαστράτος, ο Γιάννης Παπαχρήστου της Coca Cola Τρία Έψιλον, ο Βασίλης Σταύρου της AB Bασιλόπουλος και ο Κωνσταντίνος Γεράρδος της Πλαίσιο, ηγούνται εταιρειών που κάνουν τη διαφορά σε έναν κόσµο που αλλάζει ραγδαία.

Τι σηµαίνει, όµως, για τους ίδιους τους επικεφαλής των εταιρειών η φετινή διάκριση στην κορυφή της λίστας;

Διαβάστε το αφιέρωμα στο νέο τεύχος του Fortune, που κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή στα περίπτερα και ψηφιακά μέσω της πλατφόρμας του Readpoint.

*Φωτογραφίες Νίκος Μαλιάκος, Τοποθεσία: Ηilton Athens