Νέο τεύχος Fortune: Κυκλοφορεί στα περίπτερα

Νέο τεύχος Fortune: Κυκλοφορεί στα περίπτερα

Με πολλά αποκλειστικά θέματα και συνεντεύξεις από τον κόσμο των επιχειρήσεων και όχι μόνο. 

Το νέο τεύχος του περιοδικού Fortune, που κυκλοφόρησε με την εφημερίδα «Παραπολιτικά» το Σάββατο 21 Ιουνίου, επιστρέφει στα περίπτερα όλης της Ελλάδας.

Η ελληνική έκδοση του μεγαλύτερου επιχειρηματικού περιοδικού στον κόσμο περιλαμβάνει την ανανεωμένη λίστα «40 under 40» με τους Έλληνες επιχειρηματίες που καινοτομούν και διακρίνονται. Οι περισσότεροι κυνήγησαν ευκαιρίες σε μια περίοδο βαθιάς κρίσης, κάποιοι εγκατέλειψαν ασφαλείς επαγγελματικές θέσεις, ενώ άλλοι διάλεξαν τον δρόμο της επιχειρηματικότητας με κοινά χαρακτηριστικά την καινοτομία και την εξωστρέφεια. Ακολουθούμε τον Φίλιππο Μπρίνκμαν από την ίδρυση της travelplanet24 το 2005 μέχρι την καθιέρωση της στην αγορά των on line κρατήσεων. Παρουσιάζουμε τα ελληνικά startups που κατάφεραν να διακριθούν από τον τεχνολογικό και όχι μόνο χώρο και εστιάζουμε σε εκείνους τους επιχειρηματίες που τολμούν.

Fortune Go Green
Επίσης στο νέο τεύχος του Fortune φιλοξενείται εκτενές αφιέρωμα στο κομμάτι της «πράσινης» και βιώσιμης ανάπτυξης. Την ώρα που οι καταστροφικές συνέπειες της κλιματικής αλλαγής έχουν γίνει ορατές σε όλο τον κόσμο, οι συντάκτες του Fortune έθεσαν στο στόχαστρο την ενέργεια, τους υδάτινους πόρους, τη συμβολαιακή γεωργία, την εταιρική κοινωνική ευθύνη, τον χώρο της ηλεκτροκίνησης. Η εκτεταμένη έρευνα που παρουσιάζεται αποδεικνύει ότι στη σημερινή οικονομική συγκυρία η βιώσιμη ανάπτυξη είναι αναγκαία και εφικτή, αποτελώντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα κοινή επιδίωξη της ελληνικής αγοράς, της κοινωνίας των πολιτών και του κράτους.

Ακόμη στο νέο τεύχος του Fortune:

– Αποκλειστική συνέντευξη του CEO της Eurobank Χρήστου Μεγάλου, που μιλάει για τη «νέα εποχή» της τράπεζας.

– Η πρώτη μεγάλη μετεκλογική συνέντευξη του εφοπλιστή και προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, που αποκαλύπτει τα σχέδια του για τον Πειραιά και όχι μόνο.

– Αποκλειστική συνέντευξη του Κωστή Παπαδημητρακόπουλου, CEO της Globo, της ελληνικής εταιρείας που «πάτησε» Silicon Valley.

– Και όλες οι μόνιμες στήλες του περιοδικού με πλούσια θέματα και συνεντεύξεις.

Fortune: O ηγέτης της επιχειρηματικής δημοσιογραφίας