“New You”: Η υπόσχεση του Divani Athens SPA & Thalasso Center για το 2023

“New You”: Η υπόσχεση του Divani Athens SPA & Thalasso Center για το 2023
Ανακαλύψτε το νέο σας εαυτό στον απόλυτο προορισμό φροντίδας, χαλάρωσης και ανανέωσης

Το πολυβραβευμένο Divani Athens SPA & Thalasso Center, γνωστό ως ο απόλυτος προορισμός φροντίδας, χαλάρωσης και ανανέωσης, υποδέχεται τη νέα χρονιά προσφέροντας στους απανταχού λάτρεις του SPA κάτι νέο και άκρως προσωπικό: έναν εαυτό πλήρως ανανεωμένο ή αλλιώς… a “New You”!

Το 2023 μετρά μόλις λίγες μέρες και το Divani Athens SPA & Thalasso Center βλέπει το νέο χρόνο ως ευκαιρία να αναδειχθεί η λάμψη που κρύβουμε μέσα μας. Γι’αυτό το σκοπό δημιουργήθηκε μια καινούργια σειρά μηνιαίων θεραπειών ευεξίας, που θα βγάλουν προς τα έξω την πιο όμορφη εκδοχή σας! Όσοι επιθυμούν να ανανεωθούν και να λάμψουν, δεν έχουν παρά να μείνουν συντονισμένοι με το Divani Athens SPA & Thalasso Center ώστε να ανακαλύπτουν κάθε μήνα και μια διαφορετική θεραπεία, πάντοτε εμπνευσμένη από μια ειδική περίσταση και προσαρμοσμένη στις δικές τους ανάγκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ιανουάριος, ως ο ιδανικός μήνας για ένα restart, είναι αφιερωμένος στη detox θεραπεία, κατά την οποία αποβάλλονται από τα όργανα άχρηστες ουσίες οι οποίες, όταν συσσωρευτούν, γίνονται βλαβερές για την υγεία. Η detox θεραπεία του Divani Athens SPA & Thalasso Center αποτελείται από λιπομέτρηση, NMS και διπλό λέιζερ χρησιμοποιώντας την πιο εξελιγμένη τεχνολογία λιπόλυσης μαζί με πολύτιμες κατευθυντήριες οδηγίες από Διαιτολόγο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: