Νικολόπουλος: Δεν ψηφίζω το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα

Νικολόπουλος: Δεν ψηφίζω το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα

«Κάποιοι προσπαθούν να βάλουν κάτω από το χαλί τις κόκκινες γραμμές για την προστασία της πρώτης κατοικίας».

Για… την ώρα, ο Νικολόπουλος λέει, πως, δεν πρόκειται να ψηφίσει απόψε το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα. Όπως είπε διαφωνεί με τους πλειστηριασμούς ακινήτων και επεσήμανε ότι είναι «υπόλογος αυτός που είχε υποσχεθεί σεισάχθεια στα χρέη».

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ο κ. Νικολόπουλος δήλωσε ότι διαφωνεί με τους πλειστηριασμούς ακινήτων ενώ είπε ότι την ίδια στάση θα κρατήσει και για το Ασφαλιστικό.

«Κάποιοι από εμάς είμαστε τη Βουλή, εκπροσωπώντας μερίδα της κοινωνίας που πίστεψε ότι θα υπερασπιστούμε τις κόκκινες γραμμές μας» είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και πρόσθεσε ότι «κάποιοι προσπαθούν να βάλουν κάτω από το χαλί τις κόκκινες γραμμές για την προστασία της πρώτης κατοικίας».

«Θέλω να είμαι τίμιος απέναντι στο λαό» είπε ο κ. Νικολόπουλος, συμπληρώνοντας ότι «είναι το ελάχιστο που πρέπει να κάνω».

«Εγώ θα ήθελα οι βίοι μας να είναι παράλληλοι και να συνεχίσω να συνεργάζομαι με τον Πάνο Καμμένο. Θα είναι από εκεί και πέρα δικιά του η απόφαση. Δεν εξαρτάται από εμένα», κατέληξε , μιλώντας σχετικά με το αν θα παραμείνει στους ΑΝΕΛ…