Νιτσιάκος: Με σεβασµό στην παράδοση προχωράει μπροστά

Νιτσιάκος: Με σεβασµό στην παράδοση προχωράει μπροστά

Η εταιρεία συνεχίζει να καινοτομεί και να αναπτύσσει τη γκάμα των προϊόντων της.

Συνεπής στην υλοποίηση του επενδυτικού της πλάνου, η Νιτσιάκος συνεχίζει να καινοτοµεί και να αναπτύσσεται µέσα από τη διεύρυνση της γκάµας των προϊόντων της, µε σεβασµό στο περιβάλλον και στους ανθρώπους της.

H Θ. Νιτσιάκος ΑΒΕΕ, µε έδρα τα Ιωάννινα και παρουσία 45 χρόνων στον κλάδο της πτηνοτροφίας, θεωρείται σήµερα µία από τις µεγαλύτερες και πιο επιτυχηµένες βιοµηχανίες τροφίµων της χώρας.

Τόσο για τους καταναλωτές όσο και για τους επαγγελµατίες, η Νιτσιάκος έχει κατοχυρώσει τη θέση της ως κορυφαία παραγωγός εταιρεία προϊόντων κοτόπουλου. Παράλληλα έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε νέα προϊόντα και αναπτύσσεται περαιτέρω µέσα από σηµαντικές συνέργειες στο εξωτερικό σε καινούριους κλάδους, όπως οι πρώτες ύλες ζωοτροφών και οι ζωοτροφές, τα αυγά εκκολάψεως και οι νεοσσοί, οι τροφές για κατοικίδια, τα άλευρα και η βιοµάζα ως καύσιµη ύλη.

Σε όλες τις φάρµες της Νιτσιάκος οι τροφές προέρχονται από τα εργοστάσια φυραµάτων της εταιρείας σε Ιωάννινα, Άρτα και Θεσσαλονίκη. Η τεχνογνωσία και εµπειρία της Νιτσιάκος στην παρασκευή ζωοτροφών εξασφαλίζει ισορροπηµένη και ολοκληρωµένη διατροφή, ενώ τα κοτόπουλα είναι πιστοποιηµένα από τον Agrocert.

Η εταιρεία εφαρµόζει πιστοποιηµένο σύστηµα αυτοελέγχων κατά το πρότυπο ISO: 22000. Σε αυτό το πλαίσιο έχει δηµιουργήσει δύο πλήρως εξοπλισµένα εργαστήρια αυτοελέγχων και επιπρόσθετα συνεργάζεται µε εργαστήρια της Ελλάδας και του εξωτερικού για λόγους διακρίβωσης των αποτελεσµάτων των δικών της εργαστηρίων.

 

Η ισχυρή τοποθέτησή της σε όλο το φάσµα των δραστηριοτήτων δίνει πια σταθερό βηµατισµό για τις επόµενες ενέργειες της Νιτσιάκος, η οποία, παρά το δυσµενές και ασταθές οικονοµικό περιβάλλον της χώρας µας, στηρίζει την ελληνική οικονοµία, γίνεται όλο και πιο εξωστρεφής διεισδύοντας σε καινούριες αγορές, συνεχίζει τις επενδύσεις τόσο στα προϊόντα όσο και στον εκσυγχρονισµό των εγκαταστάσεων και µονάδων της για να ικανοποιήσει τον αυξανόµενο όγκο παραγωγής. Παράλληλα, ενισχύει την απασχόληση στον πρωτογενή τοµέα και δίνει τη δυνατότητα στους νέους εργαζόµενους να ανελιχθούν κάτω από την οµπρέλα της.

Το καθετοποιηµένο σύστηµα που εφαρµόζει εξασφαλίζει τις ιδανικές προϋποθέσεις για την ορθολογική ανάπτυξη και ευζωία των ζώων που εκτρέφει και ως εκ τούτου την ποιότητα και τη νοστιµιά των προϊόντων της. Η Νιτσιάκος, από το 1972, αποτελεί πρότυπη, αµιγώς ελληνική και αυτοδηµιούργητη βιοµηχανία, που έχει διαγράψει µια αειφόρο και βιώσιµη αναπτυξιακή πορεία, η οποία βασίζεται στις γενναίες επιχειρηµατικές αποφάσεις, στο στρατηγικό επενδυτικό σχεδιασµό και στην απαράβατη τήρηση των βέλτιστων πρακτικών για τα προϊόντα της.

SPONSORED CONTENT