Ο Άδωνις ζητάει από τον Τσίπρα να βάλουν στοίχημα!

Ο Άδωνις ζητάει από τον Τσίπρα να βάλουν στοίχημα!

«Ή θα παραιτηθώ εγώ, εάν χάσει η ΝΔ, ή θα παραιτηθεί αυτός εάν χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ».

Στοίχημα για το ποιος θα βγει πρώτο κόμμα ζητά ο Άδωνις Γεωργιάδης από τον Αλέξη Τσίπρα. Μιλώντας στη Realnews αναφέρει: «Ή θα παραιτηθώ εγώ, εάν χάσει η ΝΔ, ή θα παραιτηθεί αυτός εάν χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ».

Διερωτάται με αφορμή την απομάκρυνση της Σ. Σαμπιχά: «Ποιές είναι οι “δημοκρατικές” διαδικασίες στον ΣΥΡΙΖΑ? Ό,τι πει ο Ερντογάν».

Πάντως λέει ότι θα ήταν «τιμητικό» εάν συμμετείχε η Σαμπιχά Σουλειμάν στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ και θεωρεί ότι το πρωτογενές πλεόνασμα «σε έναν βαθμό είναι και επιτυχία της τρόικας».

Τσίπρας: «Το νέο μνημόνιο είναι το κρυφό προεκλογικό πρόγραμμα Σαμαρά»
«Λάβαμε την επίσημη απάντηση του υπουργού Οικονομικών, στην οποία επί της ουσίας παραδέχεται ότι υπάρχει νέο μνημόνιο» δηλώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στη Realnews, επικαλούμενος την απάντηση του κ. Στουρνάρα στο αίτημα του, να κατατεθεί στη Βουλή η τελευταία συμφωνία με την τρόικα.

Ο κ. Τσίπρας προσθέτει πως «αυτή η παραδοχή κάνει κομμάτια τους ισχυρισμούς του κ. Σαμαρά ότι το μνημόνιο τελείωσε και δεν θα υπάρξει νέο». Κατηγορεί τον κ. Στουρνάρα ότι προσβάλλει το Κοινοβούλιο, αφού στην απάντησή του λέει πως τα κείμενα αναρτώνται μετά την επικαιροποίηση τους στην ιστοσελίδα του Υπουργείο Οικονομικών.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει ότι «τώρα τάζουν έξοδο από το μνημόνιο και θα εφαρμόσουν βύθιση στο μνημόνιο. Πιάστηκαν, όμως, όπως λέει ο λαός μας, με την γίδα στην πλάτη… Το νέο μνημόνιο είναι το κρυφό προεκλογικό πρόγραμμα Σαμαρά…».

Όπως υποστηρίζει ο Αλ. Τσίπρας, προβλέπεται απελευθέρωση απολύσεων, γενίκευση της ενοικίασης των εργαζομένων ακόμα και στο Δημόσιο, κατάργηση τριετιών, κατάργηση οικογενειακών δικαιωμάτων και νέα μείωση των συντάξεων, ακόμα και των αναπηρικών.

Διαβάστε ακόμη: 

Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, ΝΔ στις εθνικές εκλογές