Ο Ανδρέας Λοβέρδος παραιτήθηκε από το ΠΑΣΟΚ

Ο Ανδρέας Λοβέρδος παραιτήθηκε από το ΠΑΣΟΚ
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος μιλάει από το βήμα στη συζήτηση και ψήφιση του σ/ν του Υπουργείου Εξωτερικών: «Κύρωση του Πρωτοκόλλου στη Συνθήκη του Βορείου Ατλαντικού για την προσχώρηση της Δημοκρατίας της Φινλανδίας και του Βασιλείου της Σουηδίας» στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής, Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σε επιστολή του στον Νίκο Ανδρουλάκη, ο Ανδρέας Λοβέρδος ανέφερε ότι οι λόγοι παραίτησής του είναι αμιγώς πολιτικοί.

Την παραίτησή του από το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε μέσω Facebook ο Ανδρέας Λοβέρδος, ευχόμενος καλή επιτυχία στον Πρόεδρο και τα στελέχη του κόμματος.

«Από σήμερα παραιτούμαι από όλα ανεξαιρέτως τα όργανα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, στα οποία συμμετέχω. Παραιτούμαι επίσης από την ιδιότητα του μέλους του κόμματος. Οι λόγοι της παραίτησής μου είναι αμιγώς πολιτικοί και τους εξέθεσα με μία άκρως εμπιστευτική επιστολή σήμερα προς τον Πρόεδρο του Κινήματος.

Εύχομαι στον Πρόεδρο, τα στελέχη και τα χιλιάδες μέλη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καλή επιτυχία στον αγώνα και τις προσπάθειές τους.

ΥΓ: Για τα μέλη, τα στελέχη και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που με αγάπησαν και αγάπησα: η απόφασή μου αυτή είναι για καλό και πάνω απ΄όλα είναι πεντακάθαρη».

 

Με λακωνικό τρόπο τοποθετήθηκε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για την αποχώρηση του Ανδρέα Λοβέρδου, καθώς την σχολίασε με μόλις εννέα λέξεις: «Καθένας κάνει τις επιλογές του και κρίνεται από αυτές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: