Ο άνθρωπος που μοιράζει χρήματα στο Twitter

Ο άνθρωπος που μοιράζει χρήματα στο Twitter

Η ιστορία του σύγχρονου «Ρομπέν των Δασών» που έβαζε χρήματα σε φάκελο και ενημέρωνε τους followers του για τη μυστική κρυψώνα.

Θα μπορούσε να είναι ένα παραμύθι. Εκεί μόνο άλλωστε θα μπορούσε να υπάρχει ένας «ήρωας» που μοιράζει χρήματα. Και όμως πρόκειται για αληθινό γεγονός.

Ο εκατομμυριούχος από το Σαν Φρανσίσκο, γνωστός στα social media με το όνομα HiddenCash, έβαζε 100 δολάρια σε φακέλους και τους έκρυβε. Το «κυνήγι του θησαυρού» ξεκινούσε με το πρώτο του τουίτ.

Ο σύγχρονος «Ρομπέν των Δασών», τα στοιχεία του οποίου είναι άγνωστα, ενημέρωνε τους followers του που είχε τοποθετήσει τα χρήματα και εκείνη δεν έχαναν λεπτό. Ο πρώτος που θα τον έβρισκε θα έπαιρνε τα χρήματα. Αβίαστα και εύκολα.

Το μοναδικό που ήθελε ως αντάλλαγμα; Μια φωτογραφία με τους νικητές. Και εκείνοι του την χαρίζουν απλόχερα, με τα μεγάλα τους χαμόγελα να πιάνουν όλη το κάδρο.

Ο ίδιος μιλώντας στο CNN δήλωσε πως δε πρόκειται για κάποιου είδους φιλανθρωπίας, αλλά ένας τρόπος για να κάνει κάτι δημιουργικό και ευχάριστο.

Καθόλου άσχημη ιδέα.

1/3

Διαβάστε ακόμα:

Τα πιο απίστευτα βίντεο GoPro που έχετε δει ποτέ σε 1 λεπτό

Σαφάρι για εκατομμυριούχους

Φορολογική δήλωση στη Ρωσία έκανε για πρώτη φορά ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ

Ο… πανκ δισεκατομμυριούχος που μοιράζει λεφτά!