Ο Μπιλ Γκέιτς είναι (και πάλι) ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο

Στα 87,4 δισεκατομμύρια δολάρια ανέρχεται η περιουσία του ιδρυτή της Microsoft.

Η ιστοσελίδα Wealth-X κατήρτισε την ανανεωμένη λίστα των πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου και η αλήθεια είναι πως οι εκπλήξεις και οι ανατροπές εξέλειψαν. Ο ιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, αναδείχθηκε για μία ακόμη φορά ως ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, καθώς η περιουσία του αγγίζει τα 87,4 δισεκατομμύρια δολάρια.

Δεύτερος, με περιουσία 66,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων και φτωχότερος κατά 20 περίπου δισεκατομμύρια από τον Μπιλ Γκέιτς, είναι ο Ισπανός Αμάνθιο Ορτέγκα, ιδιοκτήτης της αλυσίδας λιανικής πώλησης ενδυμάτων Zara.

Τρίτος στη λίστα είναι ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Γουόρεν Μπάφετ με 60,7 δισεκατομμύρια δολάρια και τέταρτος ο Τζεφ Μπέζος με 56,6 δισεκατομμύρια δολάρια. Την δεκάδα συμπληρώνουν ο Ντέιβιντ (47,4 δισεκατομμύρια) και ο Τσαρλς Κοχ (46,8 δισεκατομμύρια δολάρια), ο Λάρι Έλισον (45,3 δισεκατομμύρια), ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ (42,8 δισεκατομμύρια δολάρια), ο Μάικλ Μπλούμπεργκ (42,1 δισεκατομμύρια δολάρια) και ο Ίνβγκαρ Κάμπραντ (39,3 δισεκατομμύρια δολάρια).

Ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών Ντόναλντ Τραμπ δεν κατάφερε να μπει στους πενήντα πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη.