Ο Μπόρις Τζόνσον εμμένει στο σχέδιο για αποχώρηση από την ΕΕ στις 31 Οκτωβρίου

Ο Μπόρις Τζόνσον εμμένει στο σχέδιο για αποχώρηση από την ΕΕ στις 31 Οκτωβρίου
epaselect epa07814685 The EU flag flutters outside the British Houses of Parliament in central London, Britain, 03 September 2019. Britain's Prime Minister Boris Johnson faces a vote in Parliament from Conservative rebels who are joining with opposition parties in bringing forward a bill designed to stop Britain leaving the EU on 31 October without an agreement. EPA/NEIL HALL Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας, Ντόμινικ Ράαμπ, τόνισε ότι ο Βρετανός πρωθυπουργός δεν θα παραβεί τον νόμο όσον αφορά το Brexit.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον εξακολουθεί να είναι αποφασισμένος για την αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ στις 31 Οκτωβρίου πάση θυσία, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας Ντόμινικ Ράαμπ.

Ο Τζόνσον, ο οποίος έχασε την πλειοψηφία του στο κοινοβούλιο και είδε να αποκλείεται η προσπάθειά του για την προκήρυξη πρόωρων εκλογών, θα εμμείνει στις θέσεις του όσον αφορά το Brexit, τόνισε ο Ράαμπ σε δηλώσεις που έκανε στο Sky News.

«Βεβαίως» ο Βρετανός πρωθυπουργός δεν θα παραβεί τον νόμο όσον αφορά το Brexit, σημείωσε εξάλλου ο Ράαμπ, προσθέτοντας ότι η Βρετανία παραμένει προσηλωμένη στην επίτευξη μιας συμφωνίας αποχώρησης και ότι έχει σημειωθεί πρόοδος στις διαπραγματεύσεις με την ΕΕ.

Δείτε ακόμη: Μπόρις μόνος ψάχνει… συμμάχους- Ακόμα μια παραίτηση από το κόμμα του