Ο Ερντογάν διαψεύδει εικασίες για την υγεία του

Ο Ερντογάν διαψεύδει εικασίες για την υγεία του

«Απλώς ξεκουράστηκα μετά το Ραμαζάνι για λίγες ημέρες» είπε ο Τούρκος πρωθυπουργός.

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν διέψευσε σήμερα δημοσιεύματα πως είναι ασθενής και πως την περασμένη εβδομάδα χρειάσθηκε να νοσηλευθεί, ενώ αμφισβήτησε τα κίνητρα των μέσων ενημέρωσης που διατυπώνουν εικασίες για την υγεία του.

Τη Δευτέρα, η Γιουρτ και άλλες τουρκικές εφημερίδες ανέφεραν πως ο Ερντογάν έμεινε πέντε ημέρες στο νοσοκομείο με στομαχική διαταραχή, αλλά δεν επικαλούνταν κάποια πηγή για τις πληροφορίες τους. Την ημέρα εκείνη το γραφείο του πρωθυπουργού είχε χαρακτηρίσει τα δημοσιεύματα «αβάσιμους ισχυρισμούς».

«Δόξα τω Θεώ, είμαι θαυμάσια. Όσο για το σε ποιο νοσοκομείο βρισκόμουν, τι συνέβη στο νοσοκομείο και πάει λέγοντας, τίποτε τέτοιο δεν υπήρξε. Απλώς ξεκουράστηκα μετά τη γιορτή για λίγες ημέρες και προσάρμοσα το πρόγραμμά μου αναλόγως. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα», δήλωσε ο Ερντογάν προς δημοσιογράφους στην Άγκυρα πριν ταξιδέψει στο Τουρκμενιστάν.

«Αυτή η πλευρά των μέσων ενημέρωσης είναι πολύ κακή, θα πρέπει να αναρωτηθείτε και οι ίδιοι. Πού τα βρίσκουν τέτοια ψέματα; Υπάρχει και ντροπή», δήλωσε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε ακόμη: To μεγάλο «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» του Ερντογάν