Ο Γιούρι Γκέλερ προσπαθεί να λυγίσει το iPhone 6

Ο Γιούρι Γκέλερ προσπαθεί να λυγίσει το iPhone 6

Δείτε στο βίντεο αν τα κατάφερε...τελικά ο γνωστός ταχυδακτυλουργός. 

Με αφορμή το ξέσπασμα του bendgate και τους ισχυρισμούς κατόχων ότι το νέο iPhone 6 Plus  λυγίζει, οι International Business Times έδωσαν στον Γιούρι Γκέλερ,τον οποίο οι περισσότεροι γνωρίζουν από την «ικανότητά» του να λυγίζει κουτάλια με τη σκέψη, κάποια από τα πιο διαδεδομένα smartphone και τον προκάλεσαν να τα λυγίσει.

Η εξήγηση που έδωσε ο γνωστός πνευματιστής για το λόγο που λυγίζει το iPhone 6 είναι:

«Είτε το τηλέφωνο είναι τόσο λεπτό και εύκαμπτο ώστε μπορεί να λυγίζει με απλή φυσική δύναμη, το οποίο δεν το πιστεύω λόγω των εκτεταμένων δοκιμών που έχει κάνει η Apple. Είτε -και αυτό είναι πιο πιθανό- κατά κάποιο τρόπο η ενέργεια από τον ενθουσιασμό των 10 εκατομμυρίων ανθρώπων που αγόρασαν το iPhone έχει ξυπνήσει τις δυνάμεις του μυαλού τους και έκανε τα τηλέφωνα να λυγίσουν».

 Ο Γιούρι επίσης, κάλεσε την Apple για να τον προσλάβει για να εξηγήσει στον κόσμο ότι αυτό δεν είναι σφάλμα της εταιρείας.

Η Apple απαντάει ότι το κέλυφος της συσκευής κατασκευάζεται από ανοδιωμένο, ενισχυμένο αλουμίνιο καθώς επίσης ότι και οι περιοχές της συσκευής που ενδέχεται να δεχτούν περισσότερη πίεση ενισχύονται με ανοξείδωτο ατσάλι και τιτάνιο, ενώ τόνισε ότι οι συσκευές περνούν από εξαντλητικά stress test.

Στο μεταξύ, εδώ και λίγες ώρες είναι διαθέσιμη η νέα αναβάθμιση του λειτουργικού της Apple, iOS 8.0.2 που επιδιορθώνει τα προβλήματα που δημιούργησε η προηγούμενη απόπειρα αναβάθμισης του iOS 8, σε περίπου 40.000 χρήστες των νέων μοντέλων iPhone 6.

Δείτε το βίντεο:

 

Διαβάστε ακόμη: 

Θεωρίες συνωμοσίας πίσω από το «λύγισμα» του iPhone