Ο οίκος Armani ρίχνεται στην παραγωγή ιατρικών στολών

Ο οίκος Armani ρίχνεται στην παραγωγή ιατρικών στολών
epa08303265 A view of a closed Giorgio Armani on the popular Koenigsallee in Duesseldorf, Germany, 18 March 2020. The German government and local authorities are heightening measures to stem the spread of coronavirus. According to the disease control center of the Robert Koch Institute, the number of coronavirus COVID-19 cases in Germany has exceeded the 10,000 mark on Wednesday noon 18 March 2020. EPA/SASCHA STEINBACH Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της επιχείρησης βρίσκεται το Μιλάνο, πρωτεύουσα της περιφέρειας της Λομβαρδίας, η οποία έχει πληγεί περισσότερα από κάθε άλλη από την πανδημία στην Ιταλία.

Στολές για το ιατρικό προσωπικό θα ξεκινήσουν να παράγουν τα εργοστάσια του οίκου Armani στην Ιταλία, στη σκιά της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.

Όπως ανακοίνωσε ο οίκος, οι προστατευτικές στολές προορίζονται για το ιατρικό προσωπικό που δίνει τη μάχη ενάντια στον COVID-19. Ο ιδρυτής του οίκου Τζόρτζιο Αρμάνι έχει ήδη κάνει δωρεά 1,25 εκατ. ευρώ σε νοσοκομεία της χώρας.

Στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της επιχείρησης βρίσκεται το Μιλάνο, πρωτεύουσα της περιφέρειας της Λομβαρδίας, η οποία έχει πληγεί περισσότερα από κάθε άλλη από την πανδημία στην Ιταλία. Η πανδημία έχει προκαλέσει τον θάνατο πάνω από 8.000 ανθρώπων στην Ιταλία.