Ο οίκος Ralph Lauren γίνεται 50 και το γιορτάζει στο Σέντραλ Παρκ

Ο οίκος Ralph Lauren γίνεται 50 και το γιορτάζει στο Σέντραλ Παρκ

Η επίδειξη μόδας για τα 50ά γενέθλια του οίκου μόδας θα πραγματοποιηθεί στις 7 Σεπτεμβρίου 2018.

Δεν είναι καθημερινό φαινόμενο ένας διεθνής οίκος μόδας φτάνει τα 50ά του γενέθλια, και έτσι ο Ralph Lauren σχεδιάζει να τα γιορτάσει με στυλ. Ο αμερικάνικος οίκος θα σηματοδοτήσει τον μισό αιώνα λειτουργίας του διοργανώνοντας μια επίδειξη μόδας μπροστά στο δημοφιλές σιντριβάνι Bethesda Terrace στο Σέντραλ Παρκ στο Μανχάταν κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης το Σεπτέμβρη. Μετά από την επίδειξη, θα πραγματοποιηθεί ένα υπαίθριο δείπνο για τους VIP καλεσμένους.

«Αυτή η ιστορική επίδειξη και το δείπνο θα είναι άψογα ενσωματωμένα στο τοπίο και θα γιορταστεί σε ένα από τα πιο σημαντικά ορόσημα της Νέας Υόρκης», ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωσή της. «Ο κ. Lauren θα αποτίσει φόρο τιμής στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Νέα Υόρκη, το κέντρο της Αμερικανικής και παγκόσμιας μόδας, και της εταιρείας που εκείνος βοήθησε να δημιουργηθεί και την οποία έχει ηγηθεί για πάνω από πέντε δεκαετίες».

Θα υπάρχει επίσης και ένα φιλανθρωπικό στοιχείο στη διαδικασία, με την εκδήλωση να ωφελεί το κέντρο συντήρησης του πάρκου, έναν ιδιωτικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό που βασίζεται σε δωρεές για να αποτρέψει την παρακμή του παγκοσμίως γνωστού πάρκου.

Ο Ralph Lauren ξεκίνησε την εταιρεία του το 1967 με μια σειρά από αντρικές γραβάτες, πριν την δημιουργία της πρώτης «Polo» ανδρικής συλλογής του το 1968. Η γυναικεία συλλογή πρωτοπαρουσιάστηκε τη δεκαετία του 1970. Σήμερα, ο σχεδιαστής παραμένει ο CEO της εταιρείας, και η συνολική του περιουσία εκτιμάται στα 7 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η επίδειξη μόδας για τα 50ά γενέθλια του οίκου μόδας θα πραγματοποιηθεί στις 7 Σεπτεμβρίου 2018.

Πηγή: Harper’s Bazaar