Ο Jamie Oliver κατακτά και την αγορά της Κύπρου

Ο Jamie Oliver κατακτά και την αγορά της Κύπρου

Η αλυσίδα Jamies Italian μετρά περίπου 40 καταστήματα σε διάφορες χώρες του κόσμου με την υπογραφή του γνωστού σεφ.

Ένα επιπλέον σημείο προσθέτει στην παγκόσμια παρουσία του η αλυσίδα εστιατορίων, Jamie’s Italian του γνωστού σεφ Jamie Oliver, ο οποίος πρόκειται να λειτουργήσει κατάστημα και στην Κύπρο.

Ειδικότερα αναφέρεται ότι ο κολοσσός εστίασης PHC, φέρνει στην Κύπρο την αλυσίδα ιταλικών εστιατορίων Jamie’s Italian. Σύμφωνα με το InBusinessNews, το πρώτο ιταλικό εστιατόριο της αλυσίδας στην Κύπρο θα λειτουργήσει στην πρωτεύουσα, ενώ προβλέπεται να δημιουργηθούν και άλλα καταστήματα σε διάφορες πόλεις της χώρας.

Η αλυσίδα Jamie’s Italian έβαλε για πρώτη φορά το όνομά της στον παγκόσμιο χάρτη της γαστρονομίας και της εστίασης το 2008 στη Βρετανία. Μέσα σε λίγα χρόνια τα εστιατόρια αυξήθηκαν και έφτασαν τα 40 και στη Μεγάλη Βρετανία όσο και σε πολλές άλλες χώρες, όπως η Αυστραλία, η Ρωσία, η Σιγκαπούρη, το Χονγκ Κονγκ, η Ιρλανδία, ο Καναδάς και η Βραζιλία.

Η λειτουργία του πρώτου εστιατορίου Jamie’s Italian τοποθετείται χρονικά εντός του πρώτου εξαμήνου του 2016.

Ο όμιλος της PHC μετρά κάπου 100 καταστήματα σε όλη την Κύπρο, εκπροσωπώντας στη χώρα γνωστά brands στο χώρο της εστίασης όπως τα KFC, η Pizza Hut, τα εστιατόρια TGI Fridays, Burger King και Wagamama, οι καφετέριες Nero Cafe.