Ο κατά συρροή επιχειρηματίας Απόστολος Αποστολάκης έρχεται αυτό το Σάββατο στο Business Monitor

Ο κατά συρροή επιχειρηματίας Απόστολος Αποστολάκης έρχεται αυτό το Σάββατο στο Business Monitor
O γνωστός επενδυτής, Partner του Venture Friends fund, μιλάει στο επιχειρηματικό μαγκαζίνο του Fortune στο Radio News 24/7 στους 88,6. Στο στούντιο ακόμη ο Δημήτρης Καλαβρός – Γουσίου για το TedXAthens και η Ιωάννα Στανεγλούδη της Verge. Capital.

H εκπομπή Business Monitor επιστρέφει αυτό το Σάββατο 13:00 – 14:00 στον «αέρα» του News 24/7 Radio στους 88,6, με τον Τάσο Ζάχο Editor in Chief του FortuneGreece.com.

Στο στούντιο κεντρικός καλεσμένος θα είναι ο Απόστολος Αποστολάκης. Ο κατά συρροή επιχειρηματίας και επενδυτής βρίσκεται πίσω από πολύ γνωστά «best sellers» της ελληνικής επιχειρηματικής σκηνής τα τελευταία χρόνια.

Ιδρυτής διαδικτυακών σημείων αναφοράς όπως το e-shop και το e-food, αλλά και βασικός επενδυτής σε εταιρείες όπως το Taxibeat, o Douleutaras, το e-table κ.α. έρχεται στο Business Monitor για να συζητήσουμε για όλα. Τα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στο Venture Friends, το επενδυτικό «όχημα» το οποίο έχει επενδύσει σε 3 χρόνια πάνω από 70 εκατ. ευρώ σε περισσότερες από 27 εταιρίες με εγχώριο και διεθνές αποτύπωμα, όπως η Blueground, η Welcome και το Instashop.

Ακόμη στη εκπομπή αυτού του Σαββάτου η Ιωάννα Στανεγλούδη. Συνιδρύτρια της Verge. Capital, εταιρείας που δραστηριοποιείται στη χρηματοοικονομική τεχνολογία ή αλλιώς Fintech, γύρισε από τη Νέα Υόρκη πρόσφατα έχοντας στις βαλίτσες το πρώτο βραβείο από τον διαγωνισμό καινοτομίας $300K Enterpeners Challenge , μπροστά από 200 συμμετέχοντες. Κάνει μια στάση στο στούντιο και μιλάει για την «έκρηξη» των δράσεων που αφορούν στην ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας στον ψηφιακό κόσμο.

Στο τρίτο μέρος της εκπομπής θα κλείσουμε με TedXAthens και με τον Δημήτρη Καλαβρό -Γουσίου. Ο Δημήτρης ξεκίνησε το TedX Αthens πριν 10 χρόνια με μόλις 2 άτομα και σήμερα βλέπει τη προσπάθεια αυτή να αποτελεί ίσως το πιο δημοφιλές event της Αθήνας και να στηρίζεται από μια ομάδα 150 ατόμων τουλάχιστον. Το event, που θα πραγματοποιηθεί 1η Ιουνίου στο Σταύρος Νιάρχος, κλείνει φέτος δέκα χρόνια και επιμένει να ψάχνει την ανθρώπινη μεταβλητή «x» που φέρνει την αλλαγή.

Συντονιστείτε στο news24/7 Radio στους 88,6 και στην εκπομπή Business Monitor με τον Τάσο Ζάχο, αυτό το Σάββατο 13:00 – 14:00.