Ο Μάικλ Τζόρνταν πούλησε τους Σάρλοτ Χόρνετς

Ο Μάικλ Τζόρνταν πούλησε τους Σάρλοτ Χόρνετς
epa08160604 Charlotte Hornets owner and former NBA player Michael Jordan during a press conference before the NBA basketball game between the Charlotte Hornets and the Milwaukee Bucks at AccorHotels Arena, in Paris, France, 24 January 2020. EPA/JULIEN DE ROSA Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Οριστικό και αμετάκλητο. Οι Σάρλοτ Χόρνετς έχασαν την πρώτη επιλογή στο NBA Draft 2023, έχασαν τον Βικτόρ Γουεμπανιαμά κι ο Μάικλ Τζόρνταν τους πουλάει μετά από 13 χρόνια.

Είναι πλέον οριστικό. Μετά από 13 χρόνια στο τιμόνι των Χόρνετς, ο Μάικλ Τζόρνταν αποχαιρετά την ομάδα της Σάρλοτ καθώς βρίσκεται στην τελική ευθεία της πώλησής τους σε ένα γκρουπ του οποίου ηγούνται οι επιχειρηματίες Γκέιμπ Πλότκιν – Ρικ Σναλ.

Ο MJ είχε αγοράσει τον οργανισμό αντί περίπου 275 εκατομμυρίων δολαρίων το 2010, θα τον πουλήσει 10-15 φορές πάνω και θα αφοσιωθεί στις υπόλοιπες επιχειρήσεις και στην οικογένειά του.

Η αλήθεια είναι ότι ο Τζόρνταν έκανε δεύτερες σκέψεις το τελευταίο διάστημα, ωστόσο το γεγονός ότι οι Σάρλοτ Χόρνετς δεν πήραν την πρώτη επιλογή στο NBA Draft 2023 (22/6) για να επενδύσουν στον Βικτόρ Γουεμπανιαμά τον έπεισε να προχωρήσει το αρχικό του πλάνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πηγή: sport24.gr