Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ έγινε πατέρας

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ έγινε πατέρας

Ο CEO του Facebook και η σύζυγός τους απέκτησαν το πρώτο τους παιδί.

Το βράδυ της Τρίτης ήρθε στον κόσμο η κόρη του Μαρκ Ζούκερμπεργκ και της Πρισίλα Τσαν. Ο πατέρας της μικρής Μαξ ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

«Η Πρισίλα και εγώ είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που καλωσορίζουμε την κόρη μας Μαξ στον κόσμο! Με αφορμή τη γέννησή της, γράψαμε μία επιστολή προς εκείνη σχετικά με τον κόσμο στον οποίο ελπίζουμε να ζήσει.

Είναι ένας κόσμος στον οποίο η γενιά μας μπορεί να εξελίξει τις ανθρώπινες δυνατότητες και να προωθήσει την ισότητα – μέσω της θεραπείας των ασθενειών, της εξατομίκευσης της μάθησης, της αξιοποίησης της καθαρής ενέργειας, της σύνδεσης των ανθρώπων, της δημιουργίας ισχυρών κοινωνιών, της μείωσης της φτώχειας, της παροχής ίσων δικαιωμάτων και της διάδοσης της κατανόησης μεταξύ των εθνών.

Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε αυτό το μικρό κομμάτι που μας αναλογεί για να συμβάλλουμε στη δημιουργία αυτού του κόσμου για όλα τα παιδιά. Θα δώσουμε το 99% των μετοχών μας στο Facebook – επί του παρόντος ανέρχονται στα 45 δισεκατομμύρια δολάρια- για να συμμετάσχουμε μαζί με πολλούς άλλους στη βελτίωση αυτού του κόσμου για την επόμενη γενιά.

Σας ευχαριστώ όλους σε αυτήν την κοινότητα για όλη την αγάπη και την υποστήριξή σας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Μας δώσατε την ελπίδα ότι μαζί μπορούμε να οικοδομήσουμε αυτόν τον κόσμο για Μαξ και για όλα τα παιδιά», έγραψε ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ που παρέθεσε την ανοιχτή επιστολή προς την κόρη του.

Μεταξύ άλλων της γράφει: «Μαξ, σε αγαπάμε και νιώθουμε τεράστια ευθύνη να αφήσουμε έναν καλύτερο κόσμο για εσένα και για όλα τα παιδιά».