Ο Μασκ λέει ότι η πρόταση για μονομαχία με τον Ζούκερμπεργκ ισχύει – απλά χρειάζεται να κάνει πρώτα μια μαγνητική

Ο Μασκ λέει ότι η πρόταση για μονομαχία με τον Ζούκερμπεργκ ισχύει – απλά χρειάζεται να κάνει πρώτα μια μαγνητική
(FILES) (COMBO/FILES) This combination of file photographs created on June 22, 2023 shows SpaceX, X (ex-Twitter) and electric car maker Tesla CEO Elon Musk during his visit at the Vivatech technology startups and innovation fair at the Porte de Versailles exhibition center in Paris on June 16, 2023 (R) and Facebook founder Mark Zuckerberg testifying before the House Financial Services Committee in the Rayburn House Office Building in Washington, DC on October 23, 2019. Elon Musk said on August 5, 2023 that the "cage match" he and Meta CEO Mark Zuckerberg have seemingly agreed to as a fund-raiser will be carried live on X, formerly known as Twitter, which he owns. (Photo by Mandel NGAN and Alain JOCARD / AFP) Photo: AFP
Οι δισεκατομμυριούχοι της τεχνολογίας τοποθετήθηκαν ο καθένας για τον αγώνα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αναρτώντας updates σχετικά με τη λεγόμενη «μεγαλύτερη μονομαχία που έγινε ποτέ στην ιστορία του κόσμου».

Ο Έλον Μασκ και ο Μάρκ Ζούκερμπεργκ είναι διχασμένοι σε πολλά πράγματα – συμπεριλαμβανομένου του κατά πόσο ο πολυαναμενόμενος αγώνας τους στο κλουβί θα λάβει χώρα πραγματικά ή όχι.

Οι δισεκατομμυριούχοι της τεχνολογίας τοποθετήθηκαν ο καθένας για τον αγώνα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αναρτώντας updates σχετικά με τη λεγόμενη «μεγαλύτερη μονομαχία που έγινε ποτέ στην ιστορία του κόσμου».

Σε μια σειρά αναρτήσεων στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter) την Κυριακή, ο Μασκ δήλωσε ότι έχει αρχίσει να προετοιμάζεται σωματικά για το γεγονός, το οποίο χαρακτήρισε «μια πολιτισμένη μορφή πολέμου».

«Σηκώνω βάρη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, προετοιμάζομαι για τον αγώνα», αποκάλυψε. «Δεν έχω χρόνο να γυμναστώ, οπότε τα φέρνω στη δουλειά».

Ωστόσο, ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου συνέχισε να απογοητεύει όσους περίμεναν μια άμεση ημερομηνία για την αναμέτρησή του με τον αντίπαλο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης Ζούκερμπεργκ, εξηγώντας ότι «η ακριβής ημερομηνία είναι ακόμα ανοιχτή», καθώς ο ίδιος ακολουθεί μια προσεκτική προσέγγιση ως προς τις σωματικές απαιτήσεις του αγώνα.

«Αύριο θα κάνω μαγνητική τομογραφία του αυχένα και του άνω μέρους της πλάτης μου», δήλωσε ο Μασκ. «Μπορεί να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση προτού γίνει ο αγώνας. Θα το μάθω αυτή την εβδομάδα». Τον περασμένο μήνα, ο ίδιος είπε ότι «ίσως χρειαστεί εγχείρηση για να ενισχυθεί η πλάκα τιτανίου που συγκρατεί τους σπονδύλους μου C5/C6».

Εμφανίστηκε βέβαιος, ωστόσο, ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί κάποια στιγμή στο μέλλον. «Ο αγώνας Zuck vs. Musk θα μεταδοθεί ζωντανά στο X», επέμεινε. «Όλα τα έσοδα θα πάνε σε φιλανθρωπικό ίδρυμα για τους βετεράνους».

Οι ενημερώσεις του Μασκ ήρθαν σε μια στιγμή που ο Ζούκερμπεργκ αμφισβητεί το κατά πόσο ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla και της SpaceX σοβαρολογεί για την αναμέτρησή τους στο κλουβί.

«Είμαι έτοιμος σήμερα», δήλωσε στην εφαρμογή του αντιπάλου του X, Threads. «Πρότεινα την 26η Αυγούστου, όταν προκάλεσε για πρώτη φορά, αλλά δεν έχει επιβεβαιώσει. Δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά ότι θα το κάνει».

Ο διευθύνων σύμβουλος της Meta, μητρικής εταιρείας του Facebook και του Instagram, προσέθεσε ότι, ανεξάρτητα από τη συμμετοχή του Μασκ στον προτεινόμενο αγώνα, θα συνεχίσει να «αγωνίζεται με ανθρώπους που προπονούνται, ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί εδώ».

Ο Ζούκερμπεργκ έχει δει τη φυσική του κατάσταση να μεταμορφώνεται τα τελευταία χρόνια, καθώς ασχολήθηκε με την πολεμική τέχνη του βραζιλιάνικου ζίου ζίτσου κατά τη διάρκεια της πανδημίας και συμμετείχε στο υπερέντονο Murph Challenge ως μέρος του εξαντλητικού προγράμματος άσκησής του.

Ο Μασκ και ο Ζούκερμπεργκ -που ελέγχουν αρκετές από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο- συμφώνησαν δημόσια να λύσουν τις διαφορές τους σε έναν αγώνα μικτών πολεμικών τεχνών τον Ιούνιο.

Ο ένας έχει επικρίνει δημοσίως τις επιχειρηματικές αποφάσεις του άλλου τους τελευταίους μήνες, αφότου η Meta του Ζούκερμπεργκ ξεκίνησε το Threads -ένα αντίπαλο δέος του Twitter, της πλατφόρμας που αγόρασε ο Μασκ για 44 δισεκατομμύρια δολάρια πέρυσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: