Ο Μασκ θέλει να βάλει στο X όλες τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες των συνδρομητών

Ο Μασκ θέλει να βάλει στο X όλες τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες των συνδρομητών
A longexposure shot shows both old and new version of Twitter logo displayed on a personal computer in L'Aquila, Italy, on July 25, 2023. Twitter announces a new logo for its company and social network. (Photo by Lorenzo Di Cola/NurPhoto) (Photo by Lorenzo Di Cola / NurPhoto / NurPhoto via AFP) Photo: AFP
Θέλει να κάνει το πρώην Twitter μια «πλήρως ανεπτυγμένη» ιστοσελίδα γνωριμιών το 2024.

Στόχο για παρουσιάσει στο X (πρώην Twitter) παρουσιάσει χρηματοοικονομικές υπηρεσίες μέχρι το τέλος του 2024 έχει ο Έλον Μασκ, σύμφωνα με δημοσίευμα του The Verge. μέχρι το τέλος του επόμενου έτους, ανέφερε την Παρασκευή το The Verge.

Μιλώντας σε τηλεδιάσκεψη με τους εργαζόμενους της πλατφόρμας την προηγούμενη εβδομάδα, ο Μασκ ανέφερε πως θέλει «ολόκληρη την οικονομική ζωή κάποιου» στο X, ώστε οι άνθρωποι να μην χρειάζονται τραπεζικό λογαριασμό. «Αν πρόκειται για χρήματα. Θα είναι στην πλατφόρμα μας, χρήματα ή χρεόγραφα ή οτιδήποτε άλλο» σημείωσε ο ιδιοκτήτης της πλατφόρμας, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Όπως αναφέρει το businessinsider.com, ο Μασκ εμφανίστηκε τόσο σίγουρος για τις οικονομικές φιλοδοξίες της πλατφόρμας που είπε ότι απογοητευτεί η εταιρεία δεν αναπτύξει τα χαρακτηριστικά μέχρι το τέλος του επόμενου έτους.

Το X προσπαθεί να αποκτήσει άδειες σε κάθε πολιτεία των ΗΠΑ για να προσφέρει τραπεζικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μεταφοράς χρημάτων. Μέχρι στιγμής έχει λάβει άδειες σε 9 πολιτείες της χώρας.

Τον Ιούνιο του περασμένου έτους, ο Μασκ περιέγραψε τις φιλοδοξίες του να γίνει το Twitter μια σούπερ εφαρμογή όπως το WeChat της Κίνας, όπου οι χρήστες δεν το χρησιμοποιούν μόνο ως πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και για πληρωμές και άλλες υπηρεσίες. Το WeChat προσφέρει επίσης λειτουργίες όπως βιντεοπαιχνίδια και γνωριμία με νέους φίλους.

Ο Μασκ δήλωσε στην ίδια κλήση πως το X θα είναι επίσης μια «πλήρως ανεπτυγμένη» ιστοσελίδα γνωριμιών το 2024.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Πηγή: businessinsider.com