«Ο Μητσοτάκης θα γίνει το δεξί χέρι του Τσίπρα στο Μνημόνιο»

«Ο Μητσοτάκης θα γίνει το δεξί χέρι του Τσίπρα στο Μνημόνιο»

Στο στόχαστρο του Παναγιώτη Λαφαζάνη μπήκε ο νέος πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διπλή επίθεση, τόσο στον Αλέξη Τσίπρα, όσο και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης.  Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των εκλογών στη ΝΔ ο Παναγιώτης Λαφαζάνης είπε ότι «ο νέος πρόεδρος της ΝΔ θα γίνει το «δεξί χέρι» του Αλέξη Τσίπρα στην εφαρμογή του μνημονίου».

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα είναι μόνο ο αρχηγός της Κεντροδεξιάς, αλλά και ο “βοηθός” και το “δεξί” χέρι του Αλέξη Τσίπρα για να εφαρμόσει πλήρως και με συνέπεια, χωρίς καμία χαλάρωση, το τρίτο μνημόνιο λεηλασίας και διάλυσης της κοινωνίας», δήλωσε ο κ. Λαφαζάνης, από τα Χανιά, τα οποία επισκέπτεται.

Όπως σημείωσε ο ίδιος, «πρώτη κουβέντα του Κυριάκου Μητσοτάκη, αμέσως μετά την εκλογή του, ήταν ότι πρέπει να τελειώνουμε με τον “λαϊκισμό”, κάτι που σε πολιτική μετάφραση σημαίνει να μπει τέρμα σε όποια λαϊκά δικαιώματα και εργασιακές κατακτήσεις έχουν απομείνει όρθια».

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο αναξιόπιστος και μεταλλαγμένος νεομνημονιακός πρωθυπουργός και ο Μητσοτάκης ο μνημονιακός και νεοφιλελεύθερος “από “κούνια και με τη “βούλα” αρχηγός της “συμπολιτευόμενης” αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο Τσίπρας στην πρωθυπουργία και ο Μητσοτάκης στην αρχηγία της ΝΔ είναι το δίδυμο, που εάν δεν εμποδιστεί, θα ολοκληρώσει την μνημονιακή καταστροφή της χώρας», πρόσθεσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας.