Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα είναι υποψήφιος σε Ηράκλειο, Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα είναι υποψήφιος σε Ηράκλειο, Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Ο προέδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, Νίκος Ανδρουλάκης μιλά στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, με θέμα την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, σε αίθουσα της Βουλής, Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022. Συνεδρίαση πραγματοποιεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα με ομιλία του Προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, Νίκου Ανδρουλάκη, με θέμα την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Βάσει της εκλογικής νομοθεσίας οι αρχηγοί των κομμάτων έχουν δικαίωμα να είναι υποψήφιοι σε τρεις εκλογικές περιφέρειες.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Ηράκλειο Κρήτης, στο Νότιο Τομέα της Αθήνας και στην Α’ Θεσσαλονίκης θα είναι υποψήφιος για τις εκλογές ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Αυτό προκύπτει μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης των συνδυασμών του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στον Άρειο Πάγο. Βάσει της εκλογικής νομοθεσίας οι αρχηγοί των κομμάτων έχουν δικαίωμα να είναι υποψήφιοι σε τρεις εκλογικές περιφέρειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: