O Νίκος Δρανδάκης στο Business Monitor: Απαντάει για τις αλλαγές στη λειτουργία της Beat και για τις αντιδράσεις

O Νίκος Δρανδάκης στο Business Monitor: Απαντάει για τις αλλαγές στη λειτουργία της Beat και για τις αντιδράσεις
Αυτό το Σάββατο στο στούντιο του επιχειρηματικού μαγκαζίνο στο Radio News 24/7 στους 88,6 ο ιδρυτής και CEO της BEAT.

H εκπομπή Business Monitor επιστρέφει αυτό το Σάββατο 13:00 – 14:00 στον «αέρα» του News 24/7 Radio στους 88,6, με τον Τάσο Ζάχο Editor in Chief του FortuneGreece.com. Mια ώρα γεμάτη με ιστορίες και ειδήσεις από τον χώρο των επιχειρήσεων.

Στο στούντιο κεντρικός καλεσμένος ο Νίκος Δρανδάκης ιδρυτής και CEO της BEAT.

Πριν από λίγες ημέρες υπήρξε μια αλλαγή στον τρόπο που καλεί κάποιος ταξί μέσω του Beat και στον τρόπο που γίνεται η ανάθεση οδηγού σε πελάτη. Η σημαντικότερη αλλαγή είναι η κατάργηση της δυνατότητας που έχουν οι πελάτες να επιλέγουν τον οδηγό τους μέσα από λίστα. Ταυτόχρονα, οι επιβάτες υποχρεώνονται να δηλώσουν τον προορισμό τους.

Ο επικεφαλής της εταιρείας θα μιλήσει για τις αλλαγές, για τα σχόλια και τις αντιδράσεις από τους επιβάτες στα social media, σε ένα θέμα που απασχόλησε έντονα τα κοινωνικά δίκτυα τις προηγούμενες μέρες.

Η Beat, η μετεξέλιξη του Taxibeat, είναι άλλωστε ένα από τα πραγματικά success stories των τελευταίων χρόνων. Πριν δύο χρόνια η εταιρεία πήρε το σημερινό της όνομα όταν και εξαγοράστηκε από τον κολοσσό της Daimler κατά 100% και συγκεκριμένα από τη MyTaxi.

Επίσης στο στούντιο του Business Monitor θα βρεθεί και o ιδρυτής και CEΟ της Pollfish, Γιάννης Παπαδάκης. Η εταιρεία έχει ως σκοπό να κάνει πιο απλή και έγκυρη την διαδικασία των ερευνών αγοράς. Θα μιλήσουμε για δημοσκοπήσεις, για την πρόβλεψη των αποτελεσμάτων σε εκλογικές διαδικασίες, αλλά και για την επέκταση της Pollfish στην αγορά των ΗΠΑ.

 

Συντονιστείτε στο Business Monitor αυτό το Σάββατο 13:00 – 14:00.