Ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη δώρισε πάνω από 14.000 λίτρα αντισηπτικό στο ΕΣΥ

Ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη δώρισε πάνω από 14.000 λίτρα αντισηπτικό στο ΕΣΥ
Η διοίκηση του Ομίλου ΟΦΕΤ παρέδωσε στο υπουργείο Υγείας (μετά από δωρεάν χορήγηση οινοπνεύματος από το υπουργείο Ανάπτυξης), πάνω από 14.000 λίτρα αντισηπτικού δωρεάν, με προδιαγραφές του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί αμιγώς για νοσοκομειακή χρήση.

Σε μία ακόμη δωρεά προς το υγειονομικό σύστημα της χώρας, την πιο κρίσιμη στιγμή της πανδημίας κατά του COVID-19, προχώρησε ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ), με τη βιομηχανία InterMed.

Η διοίκηση του Ομίλου ειδικότερα, παρέδωσε στο υπουργείο Υγείας (μετά από δωρεάν χορήγηση οινοπνεύματος από το υπουργείο Ανάπτυξης), πάνω από 14.000 λίτρα αντισηπτικού δωρεάν, με προδιαγραφές του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί αμιγώς για νοσοκομειακή χρήση.

Η παραγωγή υλοποιήθηκε στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις της φαρμακοβιομηχανίας InterMed, η οποία διέθεσε ανθρώπινο δυναμικό και πόρους, προκειμένου να υλοποιηθεί το σχέδιο. Μάλιστα σήμερα Δευτέρα 27 Απριλίου 2020, ολοκληρώνεται η παράδοση του υλικού.

Με αίσθημα κοινωνικής και ιστορικής ευθύνης η διοίκηση του ΟΦΕΤ, προχωρά στη νέα αυτή δωρεά προς το Ελληνικό Κράτος, μετά τη δωρεάν διάθεση του Unikinon (με δραστική ουσία τη χλωροκίνη) σε Ελλάδα και Κύπρο, η οποία βρίσκεται ήδη από τις 3 Απριλίου 2020 σε όλα τα νοσοκομεία αναφοράς. Η δωρεά του Unikinon, αφορούσε σε 24 εκατ. δόσεις για την Ελλάδα και 60.000 δόσεις για την Κυπριακή Δημοκρατία.

H InterMed, φαρμακοβιομηχανία του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, δημιουργήθηκε το 1996 από τον ακούραστο ερευνητή και φαρμακοποιό Κλέωνα Τσέτη.

Στόχος της φαρμακοβιομηχανίας, είναι η δημιουργία καινοτόμων πρωτοποριακών καλλυντικών, ιατροτεχνολογικών σκευασμάτων, συμπληρωμάτων διατροφής, βιοκτόνων – καθαριστικών – αντισηπτικών, ειδών ειδικής διατροφής καθώς και βοτάνων τσαγιού για αφεψήματα, που συμβάλουν στην αντιμετώπιση των καθημερινών και ειδικών καταστάσεων υγείας που απασχολούν τον σύγχρονο άνθρωπο και ασθενή.

Η InterMed έχει δημιουργήσει μία σειρά από δυνατά brand names όπως Algofren, Unisept, Chlorhexil, Eva, Eva Belle, Reval, Luxurious και πολλά ακόμη, τα οποία έχουν εδραιωθεί όχι μόνο στην ελληνική αλλά και στις απαιτητικές διεθνείς αγορές.

Η σφραγίδα ποιότητας InterTECH της InterMed, αναδεικνύει την τεχνογνωσία και την έρευνα που ενσωματώνονται σε κάθε προϊόν ξεχωριστά, τονίζοντας τα αντίστοιχα γράμματα της λέξης TECH.