Ο όμιλος Σαββίδη ξεκινά την εξαγορά μετοχών της «ΣΟΥΡΩΤΗ»

Ο όμιλος Σαββίδη ξεκινά την εξαγορά μετοχών της «ΣΟΥΡΩΤΗ»
Φωτογραφία που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα και εικονίζει τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων της Ρωσίας, Ιβάν Σαββίδη να μιλάει σε εκδήλωση, στο πλαίσιο του αφιερωματικού έτους Ρωσίας-Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε στο Κρατικό Ανάκτορο του Κρεμλίνου, με τη συμμετοχή κορυφαίων ρωσικών και ελληνικών καλλιτεχνικών συγκροτημάτων, τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016. Συμμετείχαν εκπρόσωποι της ρωσικής και ελληνικής μουσικής, μεταξύ άλλων, ο Σάκης Ρουβάς, η Ταμάρα Γκβερντσιτέλι, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Στας Πιέχα. Στην εκδήλωση παρέστησαν ο υφυπουργός Πολιτισμού της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Αλέξανδρος Ζουράβσκι, ο πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής για τον Ελληνισμό της Διασποράς της Βουλής, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων της Ρωσίας, Ιβάν Σαββίδης. Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ/STR

Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Ξεκινά επισήμως την Τρίτη 1 Νοεμβρίου η διαδικασία αγοράς των μετοχών της εταιρείας «ΣΟΥΡΩΤΗ» από τον Όμιλο Επιχειρήσεων του Ιβάν Σαββίδη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, εξαιτίας του έντονου ενδιαφέροντος που παρουσιάζεται, οι μέτοχοι, θα έχουν την δυνατότητα να προσέρχονται, από την Τρίτη 1η Νοεμβρίου και για όλες τις εργάσιμες μέρες έως και την Τρίτη 8 Νοεμβρίου και ώρες 12.00-20.00, εκτός από το ξενοδοχείο “MAKEDONIA PALACE”, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Αθανασίου Διάκου και Κανάρη, στη Σουρωτή, έναντι του επετειακού καταστήματος της ομώνυμης εταιρείας.

Σημειώνεται ότι ταυτόχρονα με την υπογραφή για τη μεταβίβαση των μετοχών, θα πραγματοποιείται άμεση καταβολή του συνολικού τιμήματος μέσω τραπεζικού εμβάσματος.