«Ο Πάγκαλος δίνει την νίκη στο ΣΥΡΙΖΑ»

«Ο Πάγκαλος δίνει την νίκη στο ΣΥΡΙΖΑ»

Απάντηση στα σχόλια του πρώην υπουργού από Γλέζο και Δούρου. 

Απάντηση στην επίθεση Πάγκαλου στον Μανώλη Γλέζο δίνει η «κίνηση ενεργών πολιτών» «Είναι γνωστή η εκτίμηση των Ελλήνων ψηφοφόρων προ το πρόσωπο του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ» , αναφερει. Και …συνεχίζει, λέγοντας:

«Με την σημερινή του συνέντευξη ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, έσπρωξε αποφασιστικά την πλάστιγγα υπέρ του… ΣΥΡΙΖΑ».

«Αποτέλεσμα αυτής της εκτίμησης, είναι οι εκάστοτε δηλώσεις του να επηρεάζουν σημαντικά το εκλογικό σώμα. Με την σημερινή του συνέντευξη ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, έσπρωξε αποφασιστικά την πλάστιγγα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ», προσθέτει.

«Φήμες θέλουν τον Σ.Θεοδωράκη να θέλει να του κάνει μήνυση, γιατί εκδηλώνοντας την προτίμησή του προς το “ποτάμι”, ο Σταύρος φοβάται ότι θα πέσει κάτω και από τα ποσοστά της “Ελιάς”. Στην “Ελιά” μια κάποια νότα αισιοδοξίας πνέει μετά την απέχθεια που εκδήλωσε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ», συνεχίζουν οι «ενεργοί πολίτες» και επισημαίνουν:

«Όσο για την Ν.Δ., ετοιμάζονται να βγάλουν βίντεο με παλιές δηλώσεις του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ που μιλάει για “τρισκατάρατη δεξιά” μπας και περιορίσουν τη ζημιά. Πάντως κύκλοι στενά προσκείμενοι στο πρώην υπουργό, λένε ότι ο Θεόδωρος εξέφρασε και μια προσωπική πικρία, μιας και ούτε μαγιό βρίσκει για να πάει στη θάλασσα, ούτε μπορεί πλέον να μπει σε αεροπλάνο γιατί απλά δεν χωράει».

Με σχόλιο που ανήρτησε στην προσωπική της ιστοσελίδα και αναδημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter απαντάει και η Ρένα Δούρου στις δηλώσεις του Θεόδωρου Πάγκαλου στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM».

Η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής με τον ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για υποβάθμιση του πολιτικού λόγου με πρώτα θύματα τις γυναίκες. «Όταν ο πολιτικός λόγος πιάνει πάτο, τα πρώτα θύματά του είναι οι γυναίκες.

Όταν οι λέξεις γίνονται μαχαίρια, τα σώματα των γυναικών είναι οι στόχοι. Όταν μια κοινωνία φθάνει στο σημείο η εκφορά της χυδαιότητας να βρίσκει χώρο στη δημόσια σφαίρα, τότε κάτι πάρα πολύ σάπιο και βαθύ υπάρχει σε αυτή την κοινωνία και μας αφορά όλες και όλους…»

Διαβάστε ακόμη: 

Ο Πάγκαλος «ξέφυγε»: Βρωμερή φάτσα η Δούρου, «νούμερο» ο Γλέζος