Ο Πάγκαλος «ξέφυγε»: Βρωμερή φάτσα η Δούρου, «νούμερο» ο Γλέζος

Ο Πάγκαλος «ξέφυγε»: Βρωμερή φάτσα η Δούρου, «νούμερο» ο Γλέζος

Βαριές εκφράσεις κατά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ από τον πρώην υπουργό που θα ψηφίσει ΝΔ ή Ποτάμι. 

Σε νέο παραλήρημα κατά του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις κατά στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM, αποκάλεσε «νούμερο» τον Μανώλη Γλέζο λέγοντας χαρακτηριστικά: «δε μπορεί τον άλλον που είναι ”νούμερο”, που δε μπορεί να μπει στο αεροπλάνο και να τον βάζουμε επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου».

Κατηγόρησε την παράταξη της Ρένας Δούρου πως παραβιάζει «κτηνωδώς» τις διατάξεις της προεκλογικής εκστρατείας κολλώντας παντού αφίσες με «τη βρωμερή της φάτσα». «Θέλω να ολοκληρωθεί η εκστρατεία της κ. Δούρου. Να δούμε ολόσωμη φωτογραφία με μπικίνι. Να δούμε τι ψηφίζουμε. Όλα τα κορμιά στην πίστα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος.
Απαντώντας σε σχόλιο ακροατή της εκπομπής πως το σχόλιό του ήταν σεξιστικό, ο πρώην υπουργός είπε πως είναι σαφές πως κάνει χιούμορ πάνω σε μια σεξιστική και αισχρή συμπεριφορά «να προβάλλεις τη φάτσα σου προεκλογικά».

Επίσης ο κ. Πάγκαλος, χαρακτήρισε εξωφρενική συμπεριφορά την ψήφο στο ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως τον ενοχλεί βαθύτατα ότι ένας στους πέντε Έλληνες, ψηφίζει «το παράλογο και το εξωφρενικό».

Σε ερώτηση για το τι θα ψηφίσει, ο κ. Πάγκαλος είπε πως ο ίδιος δεν είναι σίγουρος ακόμη αν θα ψηφίσει Ποτάμι η ΝΔ, πάντως ξεκαθάρισε πως δε θα ψηφίσει ΔΗΜΑΡ γιατί «βαριέται».

Σε ότι αφορά την Ελιά ο κ. Πάγκαλος είπε πως του γύρισε την πλάτη ενώ κατηγόρησε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, Πάρη Κουκουλόπουλο και Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο πως του φέρθηκαν ως τραμπούκοι.

Είπε επίσης, πως αφού η Ελιά του «έκανε την τιμή» να τον διαγράψει, έχει βγει «στο κουρμπέτι» και θα επιλέξει την ψήφο του με «ελεύθερο μυαλό».

Διαβάστε ακόμη: 

Πάγκαλος: «Είναι πράξη αυτοκτονίας και γελοίο αυτό που είπε ο Βενιζέλος»