O Στέφανος Μάνος ειρωνεύεται τον Αντώνη Σαμαρά

O Στέφανος Μάνος ειρωνεύεται τον Αντώνη Σαμαρά

Με καυστικές δηλώσεις σχολίασε το διάγγελμα Σαμαρά ο πρώην υπουργός, που δήλωσε πως δεν εμπιστεύεται την κυβέρνηση.

Με ανάρτησή του στο twitter ο Στέφανος Μάνος καυτηρίασε τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, ξεκινώντας το σχόλιό του με σημερινό τίτλο εφημερίδας για τις αμέτρητες τροπολογίες που προσπαθεί να περάσει στο παρά πέντε η κυβέρνηση. Όπως αναφέρει ο πρωθυπουργός επιδιώκει «την παράταση της ζωής της κυβέρνησης για μερικούς μήνες, ανταλλάσσοντας την ψήφο για τον κ. Δήμα με υπόσχεση εκλογών εντός του έτους και … συμμετοχή στην κυβέρνηση».

Ο κ. Μάνος συνεχίζει στο κείμενο του λέγοντας με εμφανή τάση ειρωνείας: «Τι κρίμα που δεν είμαι πια βουλευτής, θα μπορούσα να διεκδικήσω υπουργείο με μόνο αντάλλαγμα να ψηφίσω τον κ. Δήμα».

Παρά την σκληρή στάση του απέναντι στις εξαγγελίας Σαμαρά, ο Στέφανος Μάνος δηλώνει πως εύχεται να αποφύγει η Ελλάδα τις εκλογές, αν και όπως λέει δεν εμπιστεύεται τους ανθρώπους αυτούς «να αλλάξουν το Σύνταγμα (μολονότι χρειάζεται βέβαια Αναθεώρηση). Δεν τους εμπιστεύομαι ότι θα τηρήσουν όσα τώρα υπόσχονται για να επιτύχουν την αποφυγή εκλογών» σημειώνει.

Η δική του πρόταση αναφέρει ότι « η Ελλάδα χρειάζεται κυβέρνηση που απερίσπαστη θα σαρώσει τα σάπια και θα προχωρήσει χωρίς χρονοτριβή όλες τις μεταρρυθμίσεις που χρειάζονται για ανάπτυξη. Πρώτα τέτοια κυβέρνηση και μετά η ψήφος για τον κ. Δήμα. Απομένουν 9 ημέρες».

Πηγή: news247.gr