Ο Στιβ Βόζνιακ σνομπάρει το νέο iPad

Ο Στιβ Βόζνιακ σνομπάρει το νέο iPad

Ο συνιδρυτής της Apple περίμενε μεγαλύτερη χωρητικότητα από το καινούριο iPad Air.

Πώς είναι δυνατόν ένας από τους πλέον ιστορικούς «γκατζετάκηδες» του πλανήτη, και ιδρυτικό μέλος της ιστορικής Apple Computer, να δηλώνει ότι δεν θα αγοράσει το καινούριο iPad; Η απάντηση είναι το χαμηλό broadband στο σπίτι του!

Όπως μεταδίδει το TechRadar o Βόζνιακ δήλωσε για το iPad Air σε μία παρουσίαση της Apple στο Λονδίνο ότι «μπορεί να είναι λεπτότερο, αλλά εγώ ήθελα μεγαλύτερη χωρητικότητα».

Διαβάστε ακόμη: Στιβ Βόζνιακ: «η Microsoft επαναπαύτηκε στις δάφνες της»

«Δεν έχω broadband στο σπίτι, οπότε όλα μου τα αρχεία τα κουβαλάω στο iPad. Γι’ αυτό και ήλπιζα η Apple να έβγαζε μία νέα ταμπλέτα χωρητικότητας ως και 256GB», συμπλήρωσε, όσο κι αν αυτό ακούγεται τουλάχιστον απίστευτο.

Το iPad Air φτάνει σε χωρητικότητα τα 128GB, κάτι που όπως φαίνεται δεν συγκινεί τον Στιβ Βόζνιακ, ο οποίος -σύμφωνα με το Mashable.com- είπε στην γυναίκα του να μην του το αγοράσει ούτε για δώρο!

Διαβάστε ακόμη: Ήρθε η Apple με τα «δώρα» της

«Δεν μπορώ να παραγγείλω μία ταινία μέσω iTunes και να τη δω αμέσως. Θα μπορούσα να περιμένω, όμως γρήγορα χάνω την υπομονή μου. Φταίει η τηλεφωνική μου εταιρεία. Όμως, έτσι είναι η ζωή», είπε με μία δόση ειρωνείας.

«Αν δεν αρέσει στον Βόζνιακ η μικρή χωρητικότητα του iPad Air, μπορεί να βρει παρηγοριά στο νέο Microsoft Surface Pro 2», σχολιάζει με το ίδιο ύφος ο συντάκτης του Mashable.com, Πιτ Πάτσαλ.