Ο θρυλικός Χαλκ Χόγκαν απολύθηκε εξαιτίας ρατσιστικών σχολίων

Ο θρυλικός Χαλκ Χόγκαν απολύθηκε εξαιτίας ρατσιστικών σχολίων
Photographers are reflected in the sunglasses of Hulk Hogan as he arrives at the 2005 Teen Choice Awards in Universal City. Photographers are reflected in the sunglasses of Hulk Hogan as he arrives for the 2005 Teen Choice Awards in Universal City, California, August 14, 2005. REUTERS/Chris Pizzello - RTRKIP5

Η WWE ανακοίνωσε την απόλυση του διασημότερου παλαιστή μετά τη σοκαριστική αποκάλυψη.

Ο πασίγνωστος Χαλκ Χόγκαν απολύθηκε από την WWE την Παρασκευή το πρωί, μετά την αποκάλυψη ενός ηχητικού ντοκουμέντου ρατσιστικών σχολίων από τον παλαίμαχο παλαιστή.

Αυτό έγινε γνωστό μετά την απόσυρση του προφίλ του από την ιστοσελίδα της WWE αλλά και την απόσυρση όλων των προϊόντων που φέρουν το όνομά του.

Σε ανακοίνωση της, η WWE ανέφερε: «Η WWE τερμάτισε το συμβόλαιό της με τον Τέρι Μπολέα (Χαλκ Χόγκαν). Η WWE εξακολουθεί να αποδέχεται και να τιμά κάθε άτομο οποιασδήποτε προέλευσης, όπως έχει ήδη αποδειχθεί από την πολυσυλλεκτική σύσταση των εργαζομένων της, των παλαιστών αλλά και των φίλων της σε όλο τον κόσμο».

Μετά τις αναφορές ότι ο Χαλκ Χόγκαν αποσύρθηκε από την ιστοσελίδα της WWE, εξαπλώθηκε αμέσως η φήμη ότι αυτή η κίνηση έγινε μετά την αποκάλυψη ενός παλαιότερου ηχητικού ντοκουμέντου στο οποίο ο παλαίμαχος παλαιστής χρησιμοποίησε ρατσιστικό χαρακτηρισμό κατά των Αφροαμερικών.