ΟΑΣΑ: Προκηρύσσονται νέες θέσεις εργασίας στελεχιακού αορίστου χρόνου

ΟΑΣΑ: Προκηρύσσονται νέες θέσεις εργασίας στελεχιακού αορίστου χρόνου
Αστικά λεωφορεία του ΚΤΕΛ εντάσσονται στα δρομολόγια του ΟΑΣΑ, με πρώτη γραμμή την 504 Θρακομακεδόνων, Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020. ΑΠΕ- ΜΠΕ/ΑΠΕ- ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σύντομα θα αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΑΣΑ.

Στην προκήρυξη νέων θέσεων εργασίας, στελεχιακού δυναμικού, αορίστου χρόνου προχωρούν οι Συγκοινωνίες Αθηνών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΣΑ, οι προσλήψεις που αφορούν σε θέσεις στελεχιακού δυναμικού, έχουν σκοπό «την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας και αποδοτικότητάς του Οργανισμού, στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης του συγκοινωνιακού έργου και υπηρεσιών προς το επιβατικό κοινό».

Ειδικότερα, δύο δημόσιες προκηρύξεις πρόκειται να αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΑΣΑ για την πρόσληψη 13 εργαζομένων, μέσω ΑΣΕΠ, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Η πρώτη προκήρυξη αφορά σε τρεις θέσεις ΑΜΕΑ, με την ειδικότητα ΔΕ Διοικητικού.

Η δεύτερη είναι για την πλήρωση δέκα θέσεων με τις εξής ειδικότητες: ΠΕ Οικονομολόγου, ΠΕ Πληροφορικής, ΠΕ Διοικητικού, ΠΕ Λογιστή, ΠΕ Μηχανικών, ΤΕ Οικονομικού και ΔΕ Διοικητικού.

Τα προσόντα και οι προθεσμίες υποβολής των αιτήσεων, η οποία θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας, περιγράφονται αναλυτικά στις δύο προκηρύξεις, οι οποίες θα δημοσιευθούν στο αμέσως προσεχές διάστημα.

«Η ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού στον ΟΑΣΑ, αποτελεί συνέχεια των προσλήψεων κρίσιμων ειδικοτήτων, όπως οδηγοί και τεχνίτες, που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα στις θυγατρικές εταιρείες, ΟΣΥ και ΣΤΑΣΥ» επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Οργανισμού.

Με αφορμή τις νέες προσλήψεις, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΑ, Γιώργος Σπηλιόπουλος, δήλωσε: «Οι άνθρωποι αποτελούν το πιο σημαντικό κεφάλαιο που διαθέτει μια εταιρία και η ενίσχυση του στελεχιακού δυναμικού των Συγκοινωνιών Αθηνών, θα τονώσει την προσπάθεια του Οργανισμού για περαιτέρω βελτίωση των παρεχόμενων συγκοινωνιακών υπηρεσιών στο επιβατικό κοινό».

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: