Όλα έτοιμα για τον γάμο της χρονιάς στο Σκορπιό

Όλα έτοιμα για τον γάμο της χρονιάς στο Σκορπιό

Σχεδόν 47 χρόνια μετά το γάμο Ωνάση-Τζάκυ Κένεντυ η κόρη του μεγιστάνα Ριμπολόβλεφ θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης στο ίδιο νησί.

Στο νησί του Αριστοτέλη Ωνάση τα τραπέζια έχουν στρωθεί στα λευκά και περιμένουν να υποδεχθούν τους καλεσμένους του πιο πολυσυζητημένου γάμου της χρονιάς.

Ο λόγος για την κόρη του Ρώσου μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στον θρυλικό Σκορπιό Από τη στιγμή που το νησί πέρασε στην οικογένεια Ριμπολόβλεφ, η Εκατερίνα φαίνεται να έχει βρει τον δικό της «προσωπικό παράδεισο» αφού όπως έχει τονίσει η κληρονόμος όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερο τον ερωτεύεται, αλλά κι ότι τον θεωρεί δεύτερο σπίτι της. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποία έχει γιορτάσει εκεί σημαντικές στιγμές της ζωής της, όπως τα γενέθλια της.

Ο γάμος της 26χρονης Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα με τον 34χρονο επιχειρηματία Χουάν Σαρτόρι θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, αφού οι καλεσμένοι δε θα ξεπεράσουν τους 60 και θα προέρχονται από τον πολύ στενό συγγενικό και φιλικό κύκλο των δύο οικογενειών. Σύμφωνα με πληροφορίες ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει στις 18.30 το απόγευμα, στο εκκλησάκι που υπάρχει στο νησί. Το μυστήριο θα τελέσει ο Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης κ.κ. Θεόφιλος και ο Αρχιεπίσκοπος Βερολίνου, Γερμανίας και Μ. Βρετανίας, κ.κ. Μάρκος (Ρωσική Υπερόριος Εκκλησία), ενώ μετά την τελετή θα ακολουθήσει δεξίωση. Το γαμήλιο μενού θα “παντρέψει” τις ρώσικες και τις ελληνικές γεύσεις, την επιμέλεια του οποίου έχει αναλάβει ο σεφ του νησιού.

Οι προετοιμασίες του γάμου είναι πυρετώδεις, ενώ η αίθουσα δεξιώσεων θα είναι επί της ουσίας ένας φόρος τιμής στον Αριστοτέλη Ωνάση με ένα μικρό μουσείο με προσωπικά αντικείμενα και φωτογραφίες του, που έχει φτιάξει η οικογένεια Ριμπολόβλεφ προς τιμή του Έλληνα κροίσου. Η θαλαμηγός της οικογένειας, ακόμη, θα φωταγωγηθεί, ενώ δεν αποκλείεται η γαμήλια δεξίωση να γίνει επάνω στο πλωτό παλάτι.

Αξίζει να σημειωθεί πως επιθυμία της πλευράς των Ριμπολόβλεφ, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι οι τόνοι που θα τηρηθούν να είναι διακριτικοί με σκοπό να μην διαταραχθεί καθόλου η καθημερινότητα και η γαλήνη των ντόπιων.